Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada temiz berrak deniz görmek

Rüyada temiz berrak deniz görmek

Rüyada temiz berrak deniz görmek dertlerin günden güne artacağına, iş hayatında sorun yaşanacağına, bazı sorunlar yüzünden rakiplerin ya da düşmanların sevineceğine, girdiği işlerde büyük sorun yaşayacağına, gelecekte de darlık çekilmeyeceğine, dedikoduya, ev sahibi olunacağına ve yeni elemanlar alınması suretiyle işlerin daha da büyütüleceğine, ortaklar arasında maddi konulardan ötürü sürtüşmeler yaşanacağına, kişinin gönlünden geçenlerin bir bir çıkacağına, özlemelerin son bulacağına rivayet etmektedir.

Rüyada temiz berrak deniz gördüyseniz:

  • Belli bir konuyu zorlama eğiliminde olabilirsiniz.

Rüyada berrak temiz deniz görmek kendisini kıskanan ve yaptığı işleri kötüleyen insanlara karşı çok büyük bir başarı kazanacağına, çıkan bazı dedikodular yüzünden kötüye giden evliliğin düze çıkması için uzun uğraşlar verileceğine, bunun kendisine büyük bir rahatlık vereceğine, kolaylık sağlayacağına inanılır.

Rüyada temiz berrak deniz görmek başarılarının kalıcı olacağına, elinden bir şey gelmediği için kendi kendisini yiyip bitirdiğine, zor zamanlar geçireceğine, işlerinin sorunlarından ötürü bozulacağına, sıkıntılarının geçeceğine inanılır.

Rüyada berrak temiz su görmek menfaat ve çıkar için bataklıklara gireceğine, ev içinde de, işte de mutlu olunacağına, onlarla gerek ticari olarak gerek de gönüllü olarak güzel işler yapacağına, kendisi gibi ender rastlanacak kadar düzgün bu kimselerle hep omuz omuza olmak isteyeceğine rivayet etmektedir.

Rüyada temiz berrak dere görmek bolluğa, berekete, güce ve kuvvete, anne baba duaları alınacağına, sağlıkla ilgili büyük bir sorun yaşanacağına, kısa bir süre de olsa yatak tedavisi görüleceğine işaret eder.

Rüyada temiz berrak suya girmek olayın ağız münakaşasına varacağına, işlerine ve kazancına nazar değeceğine, başarısının ve mutluluğunun artacağına delalet eder.

Rüyada berrak ve temiz su görmek tecrübelerinden faydalanarak sorunları pratik şekilde çözeceğine, yaşadıklarının kendisini çok mutsuz edeceğine ve strese girmesine neden olacağına, insanlardan uzaklaşacağına, tabiri caizse ağız tadından olacağına, kötü ve tatsız olaylar yaşayacağına, üzüleceğine delalettir.

Rüyada temiz berrak su görmek ticarette çok daha önemli yerlere geleceğine, mesleğindeki verimliliğinin artacağına, tutumlu bir yaşam süreceğine, ancak bu adımları ve yapılacak çalışmalar sonunda kazanılacak başarıyı ve kazancı kıskanan bir kişi tarafından işlerinin bozulmaya çalışıldığına, bu yüzden çok zor bir duruma düşecekken bu kişiyi yenilgiye uğratacağına yorulur.

Rüyada temiz ve berrak suda yüzmek sıkıntı dolu ve sorun yaşayacağı günler yaşayacağına, yaşam kalitesinin ve standartlarının artacağına, ticaretinin hızlanacağına, yayılacağına ve makamının da yükseleceğine, karşısına çıkan fırsatları çok iyi bir şekilde değerlendireceğine delalettir.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments