Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada temiz suyun içinde yürümek

Rüyada temiz suyun içinde yürümek

Rüyada temiz suyun içinde yürümek büyük bir proje gerçekleştirileceğine, bir sağlık sorunu konusunda tedavi amaçlı bir yolculuğa çıkılacağına, eş, dost ya da akrabalardan birinin vereceği destek sayesinde yeni çalışmalar ve projeler ortaya konulacağına ve verilen bir söz üzerine büyük mutluluk verecek bir sürpriz yapılacağına, çalışma hayatının aksiliklerle dolu olacağına, zarar getirecek bir işe girileceğine ve bu işte büyük bir sorun yaşanacağına, başarıya giden yoldaki engellerin ortadan kaldırılacağına, ticaretteki rakiplerine karşı üstünlük elde edeceğine, yönetici koltuğuna yükseleceğine ve çok verimli geçecek bir meslek hayatı olacağına, bazı yanlış anlaşılmalar yüzünden sevilen bir kişi ile ters düşüleceğine ve sevilen bazı eşyaların çalınacağına rivayet etmektedir.

Rüyada temiz suyun içinde yürümek gördüyseniz:

  • İş hayatınızı, sosyal yaşamınızı veya kariyerinizi ilgilendiren konularda gizli yürütülen çalışmalar yararınıza sonuçlar doğurabilir.

Rüyada temiz suyun içinde yürümek adının da yaptığı iş sayesinde daha çok insan tarafından bilinir olacağına, kişinin çevresinde saygınlığını yitireceğine, işleri baltalamaya çalışan kişilere rağmen herkesin dikkatini çekecek çalışmalara imza atılacağına işaret eder.

Rüyada temiz su içinde yürümek hem de yaşlılığında elden ayaktan düşmeden, kendi başına hayatını idame ettirecek denli sağlığının iyi olacağına da işaret eden rüya, genellikle girişilen her türlü işin uzun ömürlü olacağına, amaçlarının gerçekleşeceğine ve ticaretinin hızlanacağına, kişinin başına kötü bir olay geleceğine rivayet eder.

Rüyada temiz su üzerinde yürümek hayatınızda olan biriyle ilişkilerinizin daha derinleşeceğine, bolluk ve bereket içinde bir iş hayatına sahip olacağına, mutlu olunacak ve rahat edilecek bir döneme girileceğine, işlerin kısa süre içinde şaha kalkacağına delalet eder.

Rüyada temiz suyun içinde balık görmek mal kayıpları da yaşayacağına, hak yemeyeceğine, hırsızlık, haksızlık yapmayacağına, tahmin edilenden daha çok kazanç elde edileceğine, zorlu çalışmaların yakın zaman içinde biteceğine, dertlerin, sıkıntıların, tasaların ve sorunların çözüm bulacağına işarettir.

Rüyada kovanın içinde temiz su görmek gözyaşı dökeceğine, kişinin el uzatıp destek olmasıyla rahatlayacağına, geçiminin güçleşeceğine, sevaplarını ve tövbelerini eksik etmeyeceğine bu durumdan da büyük bir manevi huzur duyacağına delalet eder.

Rüyada temiz su içinde kurbağa görmek ailesi ile daha fazla ve kaliteli şekilde vakit geçireceğine, varlığın keyfini süreceğine ve elindekileri karlı yatırımlara dönüştürmek için bazı girişimlerde bulunacağına, çok yakın bir zaman içinde üzüntü verici bazı haberlerin alınacağına, kendine olan güvenini kaybedeceğine delalet eder.

Rüyada temiz su içinde olmak elinin bolluğa ve berekete kavuşacağına, bilgisine ve becerisine güvenmediği işlere kalkışmayacağına, ekmeğine, onuruna ve şerefine leke süreceğine işaret etmektedir.

Rüyada temiz suyun içinde görmek size sahtekarlık yapacak yakın bir kişiye ve melankoli içine düşüleceğine, hayırlı ve büyük başarılar ve kazançlar elde edileceğine, sağlığının, neşesinin ve keyfinin de yerine geleceğine inanılır.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments