Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada temiz suyun içinde balık görmek

Rüyada temiz suyun içinde balık görmek

Rüyada temiz suyun içinde balık görmek gerek maddi gerek manevi anlamda zarara ve ziyana uğrayacağına, hayallerinin yıkılacağı sözler işiteceğine, başka kişilerin zor diye ellerini sürmedikleri işlerin çok kolay bir şekilde yapılacağına, öyle durumların insanlar tarafından takdir edileceğine, sorunların ve engellerin biteceğine, sevinçli ve güzel haberler alınacağına, işlerin düzene gireceğine ve eğitim konusunda yeni bir sayfa açılacağına, çok büyük ve kazançlı işlere girileceğine, bu işlerden kazanılacak para ile yeni çalışmalar gerçekleştirileceğine ve bu sayede tüm sıkıntılardan ve sorunlardan kurtulacağına, zorlukların giderileceğine, ortağından ayrılacağına, bir sebeple başka yollar aranacağına delalet eder.

Rüyada temiz suyun içinde balık gördüyseniz:

  • Yeni yollar aramalısınız.

Rüyada temiz su içinde balık görmek yüzünün güleceğine, sorunlarının çözüleceğine, hayallerinin gerçekleşeceğine ve ettiği duaların da kabul olacağına, isteklerinin gerçekleşeceğine ve hedeflerini tutturmayı başaracağına, iş hayatındaki rakiplerinin de hep arkada kalacağına işaret eder.

Rüyada temiz suyun içinde balık görmek evli olan kimseler için evlatlarının gününü görmeye veya çocuğu olmayanların birden fazla çocuğu olacağına, borçların kolaylıkla kapanacağına, gönül hoşluğu içinde olacağına ve esenlik bulacağına, yüreğine su serpecek çok sevinçli haberler alacağına, güzel sözler işiteceğine delalet etmektedir.

Rüyada temiz su içinde olmak bazı kimselere karşı güven kaybı yaşanacağına, özel, seçkin ve ayrıcalıklı bir yaşam süreceğine, yardımcı tuttuğu bir işte çok rahat edeceğine yorulmaktadır.

Rüyada kovanın içinde temiz su görmek düşmanından kurtulmaya, bir anda yükseleceğine, sağlık sorunları ile uğraşılan bir dönemin sona ereceğine, sorunsuz bir kişi ile arkadaş olunacağına delalet eder.

Rüyada temiz su içinde yüzmek kişisel konularda da yeteneklerinin üzerine gideceğine, yeni çalışmalar yapılacağına, çok büyük bir aile gibi hareket edileceğine, sağlığının ve moralinin bozulacağına yorulur.

Rüyada temiz suyun içinde görmek keyfinin olmayacağına, darda kalmışların ferahlığa çıkacağına, rahat bir hayata sahip olmaya delalettir.

Rüyada temiz suyun içinde yürümek kızı mutlu yaşadıkça ve başarılı oldukça kendisinin de yüzünün güleceğine, bir sebeple eşlerin huzurunun kaçacağına fakat daha sonra aile büyüklerinin araya girmesi ile dertlerin biteceğine, çok başarılı işlere adım atacağına işaret eder.

Rüyada temiz su içinde yılan görmek her işini sorunsuz şekilde yani kolaylıkla halledeceğine, iyi geçim halinde kalacağına, hayattakiler için de iyilik yapmayı kendisine görev edinen biri olunacağına inanılır.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments