Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada temiz suyun içinde görmek

Rüyada temiz suyun içinde görmek

Rüyada temiz suyun içinde görmek uğradığı zararların yakın zaman içinde telafi edileceğine ve çok daha iyi bir iş için destek alacağına, hakkını alacağına, sıkıntılarından ve sorunlarından kurtulacağına, kazandıklarının tadını çıkaracağına, zarar göreceğine, bir sebeple büyük bir sıkıntı yaşayacağına, çok büyük bir hata yaptığını anlayacağına ve bu hatayı düzeltmek için gece gündüz demeden kendisini yıpratarak çok büyük çaba göstereceğine, eğer gören kişinin borçları varsa bu borçları ödeyecek maddi gücü bulacağına, çok büyük bir kazanç elde etmesini sağlayacak iş için yardımcı olacağına ve üzüntüsünü bölüşmek için yakın bir zamanda çok çaba göstereceğine tabir olunur.

Rüyada temiz suyun içinde gördüyseniz:

  • Karar vermeden önce bir kez daha düşünün.

Rüyada temiz suyun içinde olmak arzularına, isteklerine ve dileklerine kavuşacağına, onların hikmetli kişiliklerinden de feyz almak için mücadele vereceğine, sorunlarının biteceğine, ferahlayacağına delalet eder.

Rüyada temiz su içinde yüzmek üstüste kazanacağı başarılar sayesinde prestij sahibi biri olacağına, kısmetin kapanacağına, hayırlı bazı kişiler ile yeni projelere girmek için ortaklık kuracağına delalet eder.

Rüyada evin içinde temiz su görmek huzurun, keyfin ve geçimin kalmayacağına, melanetli olayların arka arkaya geleceğine, sınırlarının ve yapabileceklerini hesap ederek atılım yapacağına, aile bireyleri arasında yaşanan tartışmaların yakın bir zaman içinde sona ereceğine, sevdiği bazı kişiler ile çok rahat edeceği ve büyük kazanç elde edeceği bir işe gireceğine, herhangi bir rahatsızlık yaşamayacağına alamet eder.

Rüyada temiz suyun içinde yürümek hayattan daha zevk alacağına, geçim sıkıntısı yaşayacağına, rızkının eksileceğine, çok saygıdeğer biri olmasına rağmen verilen çabayla unvanının kirleneceğine delalettir.

Rüyada temiz su içinde yılan görmek hedeflerinin ve hayallerinin de gerçekleşeceğine, iş dünyasında rakiplerini zekâsı ve yeteneği ile egale etmesi sayesinde önünün açılacağına, kazancının daha da artacağına, işlerinin her geçen gün yoluna gireceğine, işlerini büyütme imkânı elde edeceğine, sahip olduklarının üzerine ekleyeceğine ve rahat bir hayata kavuşacağına alamet eder.

Rüyada temiz su içinde olmak çok hayırlı ve büyük kazançlar ve başarılar elde edeceğine, arzularının yerine geleceğine, aile saadetinin de artacağına yorulur.

Rüyada temiz suyun içinde yılan görmek başının derde gireceğine, borç batağı içinde, hasta, mutsuz ya da sorunlarla boğuşan bazı dostlara yardımcı olacağına, hayır duaları alacağına, kişinin dertlerinin ve kısmetsizliklerin biteceğine, sağlıkla ilgili bazı sorunların baş göstereceğine, anne ya da baba ile ters düşüleceğine, kısa süreli bir yolculuğun yaşanacak aksilikler yüzünden gereğinden fazla uzayacağına rivayet eder.

Rüyada temiz su içinde balık görmek yollarını ayrıma kararı alacaklarına ve aralarına nefret gireceğine, ona yalnız ve çaresiz olmadığını hissettireceğine, kolay ve rahat bir yaşama sahip olmak için de sayısız olanaklarla karşılaşacağına alamet eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments