Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada temiz su içinde olmak

Rüyada temiz su içinde olmak

Rüyada temiz su içinde olmak çarelere ve çözümlere ulaşacağına, çok tanınan ve sevilen bir kişi olacağına, üzüntülü ve sıkıntılı durumlardan yakın bir zaman içinde kurtulacağına, iş hayatının nerdeyse tüm zorluklarının kısa sürede ortadan kaldırılacağına ve yapacağı birçok çalışma ile hayırlı kazançlar elde edeceğine, elinde bulunan yüklü bir para ile kendi işini kuracağına ve bu sayede yeteneklerini herkese ispat edeceğine, işi en doğru şekilde yönetmeyi başaracağına, kardeşler arasındaki sürtüşmelerin ve tartışmaların son bulacağına ve zararlı bir alışkanlığın terkedileceğine, müjdeli bir haber alacağına, aile bireylerinin birbirleri ile sürekli tartışma içinde olacağına ve sorunların her gün biraz daha derinleşeceğine işaret etmektedir.

Rüyada temiz su içinde olmak gördüyseniz:

  • Ani kararlar almayın.

Rüyada temiz suyun içinde olmak eğitimini sürdüren gençlerde ise askeri sınavlar veya önemli eğitim kurumlarının sınavlarında büyük başarılar elde etmek, zeka ile istenilen mevkiye erişileceğine, ele geçen paraları gelecekte evlatlarının kendi hayatlarını kurmaları için birikime yönlendirileceğine, gözünde ve içinde hiçbir şeyin kalmayacağına işaret etmektedir.

Rüyada evin içinde temiz su görmek kazandığı her kuruşun alın teri ile ıslandığı için helal olduğuna ve hanesinde bolluk ve bereketin bir ömür boyu süreceğine, yaptığı bir projede büyük zararlara uğrayacağına, kötü düşünceler ve kötü planlar içinde olacağınıza alamet eder.

Rüyada temiz suyun içinde yılan görmek planların sarkacağına, hayırlı ve güzel çalışmalar gerçekleştirileceğine, mutlu olunacak ve rahat edilecek bir döneme girileceğine, işlerin kısa süre içinde şaha kalkacağına işaret etmektedir.

Rüyada temiz su içinde yılan görmek işlerin sarpa saracağına, yakın bir kişi ile girilen yolda büyük bir borcun altına girileceğine, hastalandıktan sonra aklının başına geleceğine, gelirinden yana memnun olacağına alamet eder.

Rüyada temiz su içinde kendini görmek söylenen bir sürü söze rağmen doğru bildiği şeye körü körüne inanacağına, bir sebeple atılan bütün adımların daha temkinli atılması gerektiğine ve bu sayede uğranılan zararın yarı yarıya azalacağına, insanların hayır dualarının alınacağına delalet eder.

Rüyada temiz su içinde kurbağa görmek işlerinin kötüye gideceğine, kazancının eksileceğine ve bu nedenle hane içinde kıtlık yaşayacağına, zor günler geçireceğine, manevi olarak çok büyük bir sıkıntıya düşeceğine, kendisine büyük bir zarar verecek bir adım atacağına, gönül işlerinde üzüntüler yaşanacağına tabir olunur.

Rüyada temiz suyun içinde yürümek ticarette ilerleyeceğine ve kazançlı işlere girerek bolluk, bereket ve zenginlik sahibi olacağına, eskiden olduğu gibi iyi haline gelebilmek için elinden gelen çabayı göstereceğine, bunun da hayatı için büyük neşe kaynağı olacağına tabir olunur.

Rüyada temiz suyun içinde görmek yaşanan ekonomik sorunların aile bireyleri ile birlikte atılacak adımlar sayesinde sona ereceğine, sevilen kişilerle girilecek bir işte büyük ses getirecek çalışmalara imza atılacağına, maddi yükümlülüklerinin azalacağına, borçlarının kapanacağına, neşesinin, keyfinin, ağız tadının ve sağlığının da yerine geleceğine, yeni işlere girişileceğine yorulmaktadır.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments