Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada temiz su içinde yürümek

Rüyada temiz su içinde yürümek

Rüyada temiz su içinde yürümek kısa süre içinde çok üzüleceği bir olay yaşayacağına, kişinin güzel günlerinin geride kalacağına, yaptığı işleri, aldığı başarıları ve kendisini kıskanan insanlar ile tartışma yaşayacağına, hem çocuklarının ve ailesinin kendisine destek olacağına, sabırlı olmak ve Allah’a yalvarmak dışında kişinin elinden bu süreç zarfında bir şey gelmeyeceğine, gittikçe daha fazla içine kapanıp çok üzücü ve can yakıcı sorunlar ile karşılaşacağına, başkalarının özel hayatına karışıp sonrasında olayların kontrolden çıkmasına sebep olunacağı, işgüzar davranışlar ve sözler nedeni ile dışlanıp, yalnız kalınacağına, sevinçli haberler alınacağına, iş konusunda hayırlı bir adım atılacağına ve kaçan fırsatların tekrar elde edileceğine işaret etmektedir.

Rüyada temiz su içinde yürümek gördüyseniz:

  • Maddi konularla ilgili herhangi bir girişimde bulunmak istiyorsanız hemen harekete geçmenizde fayda var.

Rüyada temiz suyun içinde yürümek güzel bir evlilik yaşanacağına, sorunların biteceğine, strese ve üzüntüye sebep olan durumların ortadan kaldırılacağına, mevkie edineceğine alamet etmektedir.

Rüyada temiz su içinde yürümek sevmediği kişileri yakın bir zamanda hayatından çıkarması sayesinde rahata ereceğine, böylece kendisini işine ve ailesine daha çok vereceğine, erken davranılması sayesinde iş hayatnda çok kazanç elde edileceğine tabir olunur.

Rüyada temiz su üzerinde yürümek ikisi arasındaki ilişkinin gerileceğine, ele geçen kazancın günden güne azalacağına, uzun zamandan beri yaşanan sıkıntıların yakında sona ereceğine inanılır.

Rüyada temiz su içinde olmak elde bulunan bazı gayrimenkullerin satışa çıkarılacağına, çözümlere ve çarelere kavuşacağına, insanları sakinleştireceğine inanılır.

Rüyada temiz su içinde kurbağa görmek helal lokma yiyen rüya sahibinin rızkının da sürekli artacağına, üzücü olaylardan aile bireylerinin tamamının etkileneceğine, takdir toplayacak işler yapacağına rivayet eder.

Rüyada temiz su içinde kendini görmek sıkıntılarının günden güne artacağına, maddi çıkmazların biteceğine, işlerinin hızlanacağına işaret eder.

Rüyada temiz su içinde balık görmek uzun yıllardan beri hayalini kurduğu şeye yakında kavuşacağına, sıkıntıya düşeceğine, huzursuz olacağına, malının mülkünün ve parasının azalmayacağına, hayatının zor, çekilmez ve bunaltıcı hale gelmeyeceğine işaret etmektedir.

Rüyada temiz suyun içinde görmek her zaman mutlu olabileceği deneyimler yaşayacağına, sevdikleri için hiçbir fedakârlıktan kaçınmayacağına, maddi anlamda güçleneceği kadar manevi anlamda da ağız tadına ve keyfe kavuşacağına işaret etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments