Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada kovanın içinde temiz su görmek

Rüyada kovanın içinde temiz su görmek

Rüyada kovanın içinde temiz su görmek eline büyük paralar geçeceğine, maddi ve manevi sorunların hiçbir zarar bırakmadan ortadan kalkacağına, çok mutlu bir dönem geçirileceğine, yaşadığı zorlukların ve çektiği sıkıntıların bitmesine neden olacak işler yapacağına, savurgan bir hayat yaşayacağına, işlerinin açılmasıyla gelirinin bir anda ikiye katlanacağına, borcunun tamamen sıfırlanacağına ve kara geçip artık para biriktirip, yatırım yapabilme imkânı elde edeceğine, yaptığı işi daha profesyonel kişilere tanıtacağına, her zaman çok mutlu olacağına ve rahat edeceğine, yapmadığı şeylerden ve söylemediği sözlerden sorumlu tutulacağına alamet etmektedir.

Rüyada kovanın içinde temiz su gördüyseniz:

  • Fakat, diğerlerinin yaptıklarınızın arkasındaki nedenleri anlamasının veya görmesinin değişik yararları olabilir.

Rüyada kovanın içinde temiz su görmek zenginlik içinde uzun bir yaşam süreceğine, çevresindeki kişilere de iş veya para anlamında destek vereceğine, maddi bir soruna karşı yalnız başına savaşmak zorunda kalınacağına, işlerin istenmeyen durumlara düşeceğine alamet eder.

Rüyada kovanın içinde su görmek çok başarılı olup iş hayatında üst mevkilerde yer alacağına, işinde en iyisi olmak için mücadele edeceğine, birçok fırsatın elden kaçırılacağına, sevilen kişilerle uzun süreli bir ayrılık yaşanacağına ve eşler arasına girecek bir kara kedi yüzünden tartışmaların baş göstereceğine delalettir.

Rüyada kovanın içinde balık görmek çok iyi sonuçlar vereceğine, sıkıntılarının gittikçe daha kötü bir hal alacağına, sevdiği kişilerden zarar göreceğine, koşulları gözden geçirerek en kısa zamanda rahata erişmek için gerekli adımların atılacağına rivayet etmektedir.

Rüyada kovanın içinde süt görmek birbir türlü sorunla boğuşmak zorunda kalınacağına, iş hayatında çok büyük başarılar ve kazançlar elde edeceğine, üzüntülerin yerini mutluluğa bırakacağına tabir olunur.

Rüyada arı kovanından bal yemek kişinin evlatlarının artacağına, evliliğinde hanedeki rızkının bol olacağına, büyük bir hayalini gerçeğe çevireceğine, atacağı hayırlı adımlar ve vereceği kararlar sayesinde çok mutlu ve güzel günler göreceğine, aile hayatı içinde büyük mutluluklar yaşayacağına yorulmaktadır.

Rüyada kovandan bal çıkarmak gelişim içine gireceğine, canını ve malını kaybetme pahasına da olsa bazı girişimlerde bulunacağına, büyük bir ihanete uğranacağına delalettir.

Rüyada arı kovanı taşımak vefasızlık ve nankörlük göreceğine bu nedenle üzülüp hastalanacağına, sorunlarının ve sıkıntılarının çok yakın bir zamanda sona ereceğine, rahatlık sıhhat ve huzur içinde olacağına delalet eder.

Rüyada arı kovanı almak birçok sıkıntılı ve sorunlu durumla karşılaştırılacağına, adının yayılacağına, sürpriz, olumlu ve güzel gelişmeler yaşayacağına işaret eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments