Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada temiz su üzerinde yürümek

Rüyada temiz su üzerinde yürümek

Rüyada temiz su üzerinde yürümek adından konuşulur olacağına, terfi edeceğine, huzursuzluklara neden olacak sözlerin duyulacağına, rüya sahibinin eğlenceli günler geçireceğine, hasta olan kişi ile irtibata geçeceğine, kişinin geçim sıkıntısı içine gireceğine, elinden bazı mallarını çıkarmak zorunda kalacağına, ezilmeden ve zorlanmadan hayatını geçindirme şansı elde edeceğine, kendine çeki düzen vereceğine, sevinçli, mutlu ve huzurlu bir kişi olunacağına, yakın zaman içinde ayakları yerden kesecek bir karar verileceğine tabir olunur.

Rüyada temiz su üzerinde yürümek gördüyseniz:

  • Üst üste gelen kutlamalara katılmak için hediyeler almak zorunda kalacaksınız.

Rüyada temiz su içinde yürümek kurduğu bir ortaklık sayesinde daha iyi bir kazanca sahip olacağına, eline geçen para ile birbiri ardına güzel çalışmalara imza atacağına, eski kırgınlıkların geçmişte kalacağına delalet eder.

Rüyada temiz su üzerinde yürümek büyük üzüntüler ve acılar yaşayacağına, yüklü miktarda para kazanacağına, hayırlı terfiler alınacağına, makam ve kariyer sahibi olunacağına, helal kazanç elde edileceğine yorulur.

Rüyada temiz suyun içinde yürümek çok büyük atılımlar gerçekleştireceğine, sorunlarından ve sıkıntılarından kurtulacağına, çok üzüleceğine, çok yıpranacağına, iyileşeceğine, toparlanacağına rivayet eder.

Rüyada temiz yolda yürümek kimseye muhtaç olmadan huzur içinde bir hayat süreceğine, rahat bir hayat sürüleceğine ve yeni bir haneye sahip olunacağına, ani ve beklenmedik güzellikler olacağına, kişinin düzeninin oturacağına ve işlerinin bundan sonra kendisinin istediği yönde ilerleyeceğine delalet etmektedir.

Rüyada temiz derede yürümek kafa dağıtacak kısa bir izne çıkılacağına ve daha iyi fikirlerle geri dönüleceğine, en tepkedeki kimse olacağına, bunun ayrıcalığını ve avantajlarını yaşayarak daha konforlu bir şekilde çalışacağına ve sahip olduğu ünvana yakışır şekilde kazanç elde edeceğine, elindeki projeleri gerçeğe çevireceğine delalet etmektedir.

Rüyada temiz suda yürümek iş hayatında çok kısmetsiz olunacağına, girilecek olan işte büyük bir başarı kazanılacağına, bol şanslı bir döneme girileceğine, insanların imrenerek baktığı kimse olacağına delalettir.

Rüyada temiz karda yürümek rahatının, keyfinin, sağlığının ve ağız tadının da hep yerinde olacağına, Allah yolunda yapılacak işlere daha fazla ağırlık vereceğine, müjdeli ve hayırlı haberler alacağına bu sayede deyim yerindeyse içinin açılacağına delalettir.

Rüyada temiz su kuyusu görmek kendisine ihtiyacı olduğunu söyleyen birine elinden gelen en iyi şekilde yardım edeceğine, iş hayatında hayırlı ve çok büyük miktarda kazanç sağlanacağına, bu sayede refah içinde yaşanacağına ve mutlu ve huzurlu bir hayat sürüleceğine, sorunların çabucak atlatılacağına delalet etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments