Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada temiz suya atlamak

Rüyada temiz suya atlamak

Rüyada temiz suya atlamak sorunlu bir kişi ile kurulmuş olan ortaklıktan ötürü günden güne daha büyük bir darboğaza düşüleceğine, ele geçen fırsatların çok iyi bir şekilde kullanılacağına, ana baba için büyük bir ev alınacağına, büyük bir boşluğa düşeceğine, çok büyük bir üzüntü duyacağına, ortaya konulan başarılı projeler sayesinde yüksek bir mevkiye terfi edileceğine, elinin darlık görmeyeceğine ve aldığı hayır duaları nedeniyle kazalardan uzak yaşayacağına, eğlencesinden ve lüksünden geri kalmayacağına, ettiği duaların ve dileklerin kabul olacağına işaret etmektedir.

Rüyada temiz suya atlamak gördüyseniz:

  • Düelloya hazır değilseniz, uzak durmalısınız.

Rüyada temiz suya atlamak kazancının helal para olacağına, yapacağı her işin çok büyük ilgi toplayacağına, onu dinleyeceğine, kendisine yol göstereceğine ve elinden geldiğince sıkıntısını azaltmak için imkânlarını seferber etmekten geri durmayacağına alamet etmektedir.

Rüyada temiz havuza atlamak ters giden durumların düzeltileceğine, sorunların bir bir çözüme kavuşacağına, sıkıntılarını çözmek için adım atacağına, çok büyük kazançlar elde edeceğine, malından ve parasından kaybedeceğine böylece yokluğa düşeceğine işarettir.

Rüyada akan suya atlamak sıkıntılarının ve sorunlarının ortadan kalkacağına, sevdiği kişiler ile çok büyük mutluluklar yaşayacağına, işlerinin yoluna gireceğine, içine düşülen sıkıntılı durumdan kurtulmak için aile bireylerinden destek alınacağına, yorulacağına ve artık dayanamaz duruma gelerek isyan edeceğine delalettir.

Rüyada su birikintisinden atlamak insanların yolunu aydınlatacağına, onlara hocalık edeceğine, iş hayatı içinde çok rahat bir nefes alacağına, yalnız olduğu için bazı konularda geri duracağına alamet eder.

Rüyada uçurumdan suya atlamak aile kurma konusunda bazı kararlar alınacağına, mutluluk verici olaylar yaşayacağına, atacağı her adımda çok büyük başarılar kazanacağına ve hayırlı kazançlar elde edeceğine, bir süre bu durumun devam edeceğine tabir olunur.

Rüyada suyu atlamak maddi açıdan çok zorlanılacağına, ahiret hayatlarının da güzel olacağına, onun aracılığıyla rahat yüzü göreceğine ve ferah düzeyinin de artacağına rivayet eder.

Rüyada derin suya atlamak el üstünde tutulur hale geleceğine, rakipleri sevindirecek bir duruma düşüleceğine, iş hayatının düzeleceğine, sıkıntılarının son bulacağına işarettir.

Rüyada tepeden suya atlamak insanlarla sıcak ilişkiler içerisinde olacağına, kendisi için çok yardım etmiş ve hala yardım  eden birisine bir sürpriz yapılacağına ve bu sayede mutu edileceğine, çok mutlu bir dönem geçirileceğine, güzel, sevinçli ve hayırlı bir haber alınacağına, yaşanan zor günlerin biteceğine, ferahlığa çıkılacağına delalettir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments