Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada temiz havuza atlamak

Rüyada temiz havuza atlamak

Rüyada temiz havuza atlamak böylece eline geçen bir miktar para sayesinde işlerini hiç olmadığı kadar iyi şekilde sürdüreceğine, önünün kapanacağına, daha sonra başka iş kollarına girerek çok daha büyük kazançlar elde edeceğine, zor bir işin altından sabrı sayesinde çıkacağına, rüya sahibinin, iş hayatı ile ilgili çalışmalara hız vereceğine, bir an önce atılım yapması halinde çok yükseleceğine, kısa süre içinde epey şöhret sahibi olacağına, dargın olduğunuz insanlarla yeniden barışacağınız ve aradaki küslüklerin biteceğine tabir olunur.

Rüyada temiz havuza atlamak gördüyseniz:

  • Bir birlik hakkında yanlış güç kullanıyorsunuz.

Rüyada temiz havuza atlamak onlar sayesinde dinde olgunlaşacağına, gelişeceğine, bir sebeple hem aile bireyleri ile hem iş arkadaşları ile ters düşüleceğine ve  düşünmeden söylenecek bazı sözler yüzünden büyük bir kırgınlığa ve üzgünlüğe sebep olunacağına, yeni çalışmalar ve yeni fikirlerle döneceğine delalet etmektedir.

Rüyada kıyafetle havuza atlamak çok sevilen ve değer verilen insanlar ile araya çok büyük mesafeler konulacağına, daha sonra iş hayatına tekrar dönüleceğine, sıkıntıların, dertlerin, musibetlerin ve sorunların çözüme kavuşacağına, önemli işler yapacağına böylece toplumda çok sevileceğine delalettir.

Rüyada havuza atlamak yüzmek çok büyük başarılar kazanacağına, yeni işlere gireceğine, aile hayatı için çok hayırlı ve güzel bir karar vererek hayırlı bir kısmet ile evleneceğine ve çocuk sahibi olacağına, yaşanacak talihsiz bir durumun daha da büyüyeceğine yorulmaktadır.

Rüyada havuzdan atlamak kendisine yeni bir hayat kurup yeni bir iş bularak yeni bir şeyler gerçekleştireceğine, işsiz ve ekmeksiz günler yaşayacağına, büyük bir rahatlığa erilecek bir çalışma gerçekleştirileceğine rivayet etmektedir.

Rüyada havuza balıklama atlamak büyük borçlar alınacağına, iç dünyasının da güzelleşeceğine, kendisini mutsuz ve çaresiz hissedeceğine delalet etmektedir.

Rüyada yüksekten havuza atlamak çeşitli iş denemeleri sonunda en uygun işe karar vereceğine, kirli bir dere suyunda yüzmek ise kişinin yaşayacağı kötü olaylara ve duyacağı bazı laflar neticesinde sıkıntı içinde kalacağına, yaşadığı sıkıntıların ve sorunların yakın bir zamanda eşi ile yaptığı el birliği sayesinde sona ereceğine alamet eder.

Rüyada birinin havuza atladığını görmek döktüğü alın terinin karşılıksız kalmayacağına, hayırlı ve büyük kazançlar elde edileceğine, maddi çıkmazların biteceğine rivayet etmektedir.

Rüyada kıyafetlerle havuza atlamak evinde hiçbir zaman kıtlık yaşanmayacağına, zor zamanlar geçirileceğine, iş konusunda hevesin kursakta kalacağına, durulacağına işarettir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments