Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada suyu atlamak

Rüyada suyu atlamak

Rüyada suyu atlamak bolluk ve bereket içinde yaşanacağına, huzursuzlukların veya sorunlu durumların çözülmesiyle beraber rüya sahibinin iş hayatında da kendisini çok iyi hissedeceğine, beklediği haberin gelmeyeceğine ya da duygu ve düşüncelerinin karşılık bulmayacağına, takdir edileceği işler yapacağına, zahmet veren bir işin üstesinden kolayca gelineceğine, gönül ilişkisi yaşanan kişi ile aradaki buzların eritileceğine ve sevinçli bir haberle deyim yerindeyse sevinçten havalara uçulacağına, uzun zamandan sonra daha büyük sıkıntılar yaşayacağına, elinde bulunan imkânlar sayesinde çok rahat edeceği bir döneme gireceğine, helal olan ve tükenmeyecek rızka kavuşacağına alamet etmektedir.

Rüyada suyu atlamak gördüyseniz:

  • Haddinden fazla kafa karıştıran istek veya ihtiyaçlar söz konusu olabilir.

Rüyada temiz suya atlamak sıkıntı yaratan kişilerin haneden ve aileden uzaklaştırılacağına, iş dünyasında sevilen ve saygı gösterilen bir kişi olunacağına, üst yöneticilerin gözdesi konumuna gelineceğine, gözü kara davranarak önemli ve büyük kararlar alarak böyle adımlar atacağına, sorunlarından kurtulacağına, kendisine sıkıntı veren durumlardan yakın bir zaman içinde sıyrılacağına ve büyük bir proje ortaya koyarak kimsenin cesaret edemediği işler gerçekleştireceğine alamet eder.

Rüyada akan suya atlamak kısmetlerinin bol olacağına, rahat bir hayata sahip olacağına, aile bireylerinden çok sevilen bir kişi ile yola çıkılacağına, manevi olarak çok rahat edileceğine, bol kazanç getireceğine, eskiden beri çok istenen şeylerin yakın bir zaman içinde hayata geçirileceğine ve bu sayede daha önce hiç olmadığı kadar mutlu olacağına delalettir.

Rüyada derin suya atlamak başarısının düşmesi nedeniyle kazancının da düşeceğine bu durumun da hayatının alt üst olmasına neden olacağına, düşmanlarından kurtulduktan sonra iş hayatında çok büyük atılımlar yapacağına, huzurunun ve sağlığının yerinde olacağına delalet eder.

Rüyada uçaktan suya atlamak manevi yönden çok büyük ferahlık yaşanacağına, herkesin şaşırtılacağına, maddi ve manevi olarak ferahlık yaşanacağına rivayet eder.

Rüyada suya atlamak verimli işlere gireceğine, yüzünü güldürecek kısmetlerini de arttıracak adımlar atacağına, yüzünün güleceğine, kazançtan yana kısmetinin çoğalacağına, makamının artacağına işaret etmektedir.

Rüyada yüksek yerden suya atlamak güçlü, kudretli ve hikmetli kimse olacağına, girilen bir yolda çok doğru bir noktaya girileceğine, edilen duaların Allah katında karşılığını bulacağına, kendini beğenmiş ve biraz ters bir kişi ile bir ortaklık kurulacağına yorulmaktadır.

Rüyada su birikintisinden atlamak sevilen kişilerle girilecek bir işte büyük ses getirecek çalışmalara imza atılacağına, aylardan beri devam eden bir projenin nihayete erdirileceğine, sorunların altından kalkmak için çeşitli kararlar vereceğine, borçların ve dertlerin biteceğine delalettir.

Rüyada çamurlu suya atlamak oturduğu evi değiştirip, daha büyük ve konforlu bir eve taşınacağına, günden güne sorunlarının artacağına, prensiplerinden asla taviz vermeden dimdik ayakta kalıp, düşmanlarına karşı zayıflık göstermeyeceğine işaret etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments