Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada mezarlık ziyaret etmek

Rüyada mezarlık ziyaret etmek

Rüyada mezarlık ziyaret etmek geçimin kolaylaşacağına, maddi olarak çok büyük bir zorlanmaya sebebiyet veren işin nihayete erdirileceğine, sevilen bir kişinin yolundan gidileceğine ve o kişi gibi büyük başarılara imza atılacağına, geçim sıkıntısı çekmeyeceğine, evinden yiyeceğinin, cebinden de parasının hiç eksik olmayacağına, her işinden yana büyük başarılar elde edeceğine, kariyer planında çok büyük aşama kaydedileceğine, sıkıntı çekmemesi sayesinde keyfinin yerinde kalacağına, gam ve keder çekmeyeceğine, kazancının da aynı oranda artacağına, kişinin evlatlarının artacağına rivayet eder.

Rüyada mezarlık ziyaret etmek gördüyseniz:

  • Sizi engelleyen veya yavaşlatan ilişkilerinizde gerekli düzenlemeleri yapmanız gerekiyor.

Rüyada mezarlığa ziyaret etmek evliliğinde yaşadığı sıkıntılar nedeniyle iş hayatında da moralsizleşeceğine, kişinin büyük fabrikalarda beyaz gömlekliler arasında olacağına, rüya sahibinin hayatına yeniliklerin geleceğine ve aradığı mutlu hayatın sahibi olmayı başaracağına delalettir.

Rüyada mezarlık ziyaretine gitmek vereceği tüm uğraşlara rağmen bu zararları bir türlü kapatamayacağına, gelirinin sürekli olacağına, sorunsuz geçecek bir çalışma yapılacağına yorulur.

Rüyada babanın mezarını ziyaret etmek tövbelerinin karşılık bulacağına, ibadete ağırlık verileceğine, büyük bir rahatsızlık ve endişe duyulacağına alamet etmektedir.

Rüyada mezarlığı ziyaret etmek evini geçindirmek ve hayatını sürdürmek için alınteri dökerek kazanç elde edeceğine, parasal olarak çok kazanç elde edileceğine, duygularının karşılığını alamayacağına ve tutulduğu kara sevda nedeniyle uzun süre kendine gelemeyeceğine inanılır.

Rüyada annenin mezarını ziyaret etmek siyasi bir nedenle girilen bir hapishane ise de bazı kimselerden kötülüğe maruz kalınacağına, kazancının düşeceğine, ailesinde gerginlikler yaşanacağına, büyük kazançlar elde ettiği işi bıraktığında ister istemez büyük bir maddi zarara uğrayacağına yorulmaktadır.

Rüyada mezarlığa ziyarete gitmek azimle ve sabırla çalışarak işlerini çok iyi bir düzeye taşıyacağına, kardeşlerin arasındaki tartışmaların sona ereceğine, verilen sözlerin tutulacağına, elinin bolluğa kavuşacağına ve yüzünün güleceğine işaret etmektedir.

Rüyada mezar ziyareti görmek rahatsızlık yaratan kişilerin hayattan çıkarılacağına, büyük bir başarı kazanarak maddi ve manevi olarak çok büyük bir rahatlığa ereceğine, iş yerinde çok zarar edileceğine yorulur.

Rüyada evliya mezarını ziyaret etmek sevdiği kişilerden kötü sözler işiteceğine, anne veya babadan gelen bir parayla kendi işini kurarak yepyeni bir alanda çalışmaya başlanacağına, farklı kişilerle tanışacağına, yeni yerler göreceğine işaret eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments