Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada mezarlığı ziyarete gitmek

Rüyada mezarlığı ziyarete gitmek

Rüyada mezarlığı ziyarete gitmek yaşadığı sıkıntılı durumların son bulacağına, tahsilli, diplomalı kimse olacağına, iş arayanlar için pek çok teklifin arka arkaya geleceğine, alım gücüne, ödeme kolaylığına ve iyi geçime kavuşacağına, rakiplerini yeneceğine, maddi anlamda yarışılmayacak ve tabiri caizse boy ölçülemeyecek güce kavuşacağına, iş dünyasında büyük bir saygınlık kazanacağına, kurulacak olan yuva sayesinde huzurlu bir geleceğe erileceğine, rüya sahibinin işlerinin gittikçe kötüleşeceğine inanılır.

Rüyada mezarlığı ziyarete gitmek gördüyseniz:

  • Zarafetiniz pek çok konunun anahtarı olabilir.

Rüyada mezara ziyarete gitmek her iki tarafında konuyu kapatmaya yanaşmayacağına, ihtiyacı olan kazanca ulaşacağına, fakir fukaraya edilen yardımların ardından bol bol hayır duası alınacağına yorulur.

Rüyada mezarlığı ziyarete gitmek sevdiği ve yardım istediği kişilerden de yardım göremeyince uzun süreli bir depresyonun ortasında kalacağına, çok güzel ve hayırlı rızıklar elde edileceğine, aile hayatında yaşanan üzüntülerin ve tartışmaların son bulacağına, kişinin kindar bir tutum sergileyeceğine inanılır.

Rüyada mezarlık ziyaretine gitmek içine düştüğü karamsarlıktan kurtularak, geleceğe daha umut dolu bakacağına ve moralinin yerine geleceğine, evi yoksa ev alacağına, hayırlı bir işten büyük kazanç elde edileceğine alamet eder.

Rüyada mezarlığa ziyarete gitmek işlerini boşvereceğine, hayatının kötüleşmeye başlayacağına, kazanılacak ve ele geçecek paraya, başka bir şehir ya da ülkeye taşınacağına delalettir.

Rüyada evliya mezarını ziyaret etmek sıkıntılı zamanların geride kalacağına, eş ve evlat sahibi olacağına aynı zamanda ailesini de iyi şartlarda yaşatacak bir mesleği ifa edeceğine, sağlık sorunu yaşayan bir akrabasının durumunun düzelmesi için elinden gelen her şeyi yapacağına rivayet etmektedir.

Rüyada mezarlık ziyaret etmek daha önce kimsenin yapmaya cesaret edemediği işlere gireceğine, sorunlarından ve sıkıntılarından kurtulacağına, ailesi ile açılan arasını düzeltmesine yardım edeceğine, aile hayatında çok iyi ve hayırlı olaylar ile karşılaşılacağına işarettir.

Rüyada mezarlığa ziyaret etmek yaşadığı kara günlerden kurtulacağına, kendisini daha iyi bir çevreye sokacağına, rüyayı gören kişinin gönlüne ve kafasına göre bir kişi ile birliktelik yaşayacağına rivayet eder.

Rüyada mezarlık ziyareti görmek eline hayırlı kazançların geçeceğine, düştüğü zor durumlardan yakın zaman içinde kurtulacağına, hem parasal hem ruhsal olarak zarara uğranacağına, kısa süre içinde tatsız bir durumla karşı karşıya kalınacağına, güzel başlayan ve kazanç getiren bir çalışmanın kötü bir şekilde biteceğine, kötü günlerin geride kalacağına işarettir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments