Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada temiz su içinde kendini görmek

Rüyada temiz su içinde kendini görmek

Rüyada temiz su içinde kendini görmek yaşamının deyim yerindeyse güllük gülistanlık hale geleceğine, hayatına mutluluğun, sükûnetin ve huzurun hâkim olacağına, çok büyük üzüntü duyacağına, maddi ve manevi olarak zarara uğrayacağına, çok büyük emek vererek hazırladığı bir çalışmadan beklediği verimi ve kazancı elde edemeyeceğine, bir sebeple yeni bir yola başvurulacağına, kişinin kazancının çoğalacağına, ahiret hayatını hiçbir zaman unutmayacağına, işlerinin bu yüzden aksayacağına, aile hayatında çok güzel bir birlikteliğe yelken açılacağına, elinde bulunan paranın boşa gideceğine, maddi olarak çok büyük zorluklarla karşılaşacağına işaret etmektedir.

Rüyada temiz su içinde kendini gördüyseniz:

  • Manevi açıdan güçlüsünüz.

Rüyada temiz suyun içinde yürümek yeni iş alımı konusunda sıkıntılar yaşayacağına, sağlık yönünden de bazı sorunlar yüzünden sık sık doktora gideceğine, işlerin büyük bir açmaza gireceğine, gözyaşına boğulacağına yorulmaktadır.

Rüyada evin içinde temiz su görmek kararlar alacağına, yaşamına farklı bir yön vereceğine, çok iyi mevkilere geleceğine ve çok saygın bir kişi olacağına, kırılan kalplerin yakın zaman içinde tamir edileceğine tabir olunur.

Rüyada temiz su içinde yılan görmek ancak daha sonra bu durumun sona ereceğine, borçların ödeneceğine, iş hayatının düzeleceğine, aile bireylerine yaşadıkları sorunların çözümü konusunda yardım edileceğine ve zararlı durumların ortadan kaldırılacağına, kardeşleri birbirine düşürecek kötü gelişmelerin yaşanacağına tabir olunur.

Rüyada temiz su içinde yüzmek bazı bilgili kişiler ile gireceği projelerde çok büyük başarılara imza atacağına ve iş hayatında çok saygın bir yere geleceğine, kalbindeki kuşkulardan arınacağına, stresinin çoğalacağına, gergin ve baskı içinde zor günler geçireceğine alamet etmektedir.

Rüyada temiz su içinde kurbağa görmek maddi ve manevi olarak büyük zararlara uğrayacağına ancak daha sonra çok büyük bir azim ve sabır göstererek bu sorunlardan ve zahmetlerden kurtulacağına ve huzura ereceğine, sorunlarından kurtulup borçlarını bitireceğine ve çok güzel ve hayırlı işlere imza atacağına, onun tarafından iyiliklerle, güzelliklerle ve hayırla mükafatlandırılacağına yorulur.

Rüyada temiz suyun içinde balık görmek özellikle mutsuz ilişkileri sonlandırmak için hamlelerde bulunacağına, uğursuzlukların kol gezeceğine, güzelliklerle ve iyiliklerle dolacağına alamet etmektedir.

Rüyada kovanın içinde temiz su görmek onlara iş öğreten ve öncülük ederek yol gösteren kişi konumuna geleceğine, borçların kapanacağına, kötü hastalıkların iyileşeceğine, başarı için fırsatların artacağına, hayatın belli bir düzene oturacağına, işlerin büyüyeceğine alamet etmektedir.

Rüyada temiz suyun içinde olmak büyük bir özgüven kazanılacağına, girdiği büyük işlerde çok iyi noktalara geleceğine, büyük bir başarının elde edileceğine rivayet etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments