Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada temiz su içinde balık görmek

Rüyada temiz su içinde balık görmek

Rüyada temiz su içinde balık görmek kara ve yaslı günler geçireceğine, hiç sıkıntı çekilmeden rahata erileceğine, iş güç konusunda birçok karar verileceğine, yakın bir zaman içinde çok zor bir işin atlatılacağına, girdiği çalışmalardan alnının akıyla ve başarılı bir şekilde çıkacağına, işlerinin hep yolunda gideceğine ve verimli olacağına, gecesini gündüzüne katıp kendi işi için çalışacağına, çıkılacak bir seyahatin ardındna yakın bir arkadaşla birlikte bir çalışma yapılacağına, yakın akrabadan gelecek habere, karşısına çıkan fırsatları çok daha dikkatli bir şekilde değerlendirmesi gerektiğine ve yakında daha zor günler yaşayacağına yorulur.

Rüyada temiz su içinde balık gördüyseniz:

  • Çevrenizdeki kişilerin tartışmacı veya uzlaşmaya yanaşmayan tavırlarıyla karşı karşıya kalabilirsiniz.

Rüyada temiz suyun içinde balık görmek variyetini çoğaltacağına, lüks içinde olacağına, rahat yaşayacağı imkânlara kavuşacağına ve refah seviyesinin artmasına vesile olacak işlere gireceğine, kırgınlık ve endişe dolu günlerin biteceğine, isteklerini ve arzularını yerine getireceğine yorulmaktadır.

Rüyada temiz su içinde balık görmek kötü günlerin izlerini silmeyi başaracağına, yeniliklerin peşi sıra geleceğine, maddi açıdan sözü geçen biri olunacağına alamet etmektedir.

Rüyada temiz suyun içinde olmak zararlı bir kişi ile uğraşılacağına, yapmak isteyip de çeşitli nedenlerden dolayı bir türlü yapamadığı şeyleri yapması için kendisine yardımcı olacağına ve rahat edip hayatın tadını çıkarması için gereken ne varsa yerine getireceğine, sıkıntılardan kurtulup ferahlamaya işaret eder.

Rüyada temiz suyun içinde yılan görmek sorunların teker teker çözüleceğine, işlerin yoluna gireceğine, hayırlı haberler alınacağına, manevi olarak çok büyük bir sıkıntıya düşeceğine, kendisine büyük bir zarar verecek bir adım atacağına, kendisini birçok musibet ve sıkıntı ile uğraşmaktan ötürü çok yorgun hissedeceğine ve ortaya koymaya çalıştığı projelerin ve çalışmaların bazı kişiler tarafından baltalanacağına işaret etmektedir.

Rüyada temiz suyun içinde görmek hayatın çok daha iyi noktalara geleceğine, rüya sahibinin bu sayede ağız tadı içinde bir hayat geçireceğine, sevgisinin artacağına delalet etmektedir.

Rüyada temiz su içinde yürümek kendi şansını kendi yaratacağına, zorlukların bir anda biteceğine, aksine daha da zorlaştıracağına alamet etmektedir.

Rüyada temiz su içinde yılan görmek sağlıkla ilgili bir sorunun tedavi edileceğine, iç dünyanızın sakinleşeceğine, sıkıntılarını ortadan kaldıracağına, elinde bulunan imkânları çok iyi değerlendirip büyük kazançlar elde edeceğine işaret eder.

Rüyada kovanın içinde temiz su görmek kendisini çekemeyen insanları yenilgiye uğratacağına, zorlu çalışmaların yakın zaman içinde biteceğine, dertlerin, sıkıntıların, tasaların ve sorunların çözüm bulacağına, nankörlüğe ve vefasızlığa uğrayarak kendisi için çok ağır sayılacak olaylar yaşayacağına yorulur.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments