Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada temiz su kuyusu görmek

Rüyada temiz su kuyusu görmek

Rüyada temiz su kuyusu görmek herşeyin daha fazlasına kavuşacağına, alınacak hayır duaları sayesinde kısmetin açılacağına, kazancını arttıracağına, maddi olarak çok iyi bir noktaya geleceğine, başarıya ulaşmak için çok çaba sarfedeceğime, üzüntülerini birer birer sona erdireceğine, böylece kazancın ve özgüvenin artacağına, ortak edineceğine, iş hayatında ve sosyal hayatında çok zor durumlara düşeceğine, sevinçli ve güzel günler yaşanacağına, sağlık sorunlarının şifa bulacağına, hayırlı ve güzel bir döneme girileceğine delalettir.

Rüyada temiz su kuyusu gördüyseniz:

  • Güzel haberler alarak sevinebilirsiniz.

Rüyada temiz su dolu kuyu görmek hayırlı bir şekilde başlayan işlerin zarar verici bir hale geleceğine, mutlulukların her geçen gün daha da artacağına, şansın yaver gideceğine, kızgınlık duyulan bir konuda sakin bir karar verileceğine, zor zamanların geride kalacağına alamet etmektedir.

Rüyada temiz su kuyusu görmek kendi gelişimini bambaşka bir yöne taşıyacağına, bir sebeple çok büyük sorunlar ile karşılaşacağına, kendisine daha uygun ve rahat edebileceği bir hayat kuracağına inanılır.

Rüyada temiz kuyu görmek çok iyi ve kazançlı projeler ortaya koyacağına, bu çalışmalar ve projeler sayesinde çok üst mevkilere getirileceğine, ağız tadına ve keyfe kavuşacağına, sahip olduğu mal varlığını başkalarına kaptıracağına, hakkını koruyamadığı gibi, ailesinde de sözünü dinletemeyen biri haline geleceğine rivayet eder.

Rüyada su kuyusundan su çekmek beklemediği bir anda kazanacağı mala ve karşısına çıkacak olan hayırlı bir kısmete işaret ederken çok daha az sayıda balık görmesi, beklediği maddi kazanca ulaşamayacağına, yaşayacağı ilk maddi sıkıntıda yapa yalnız kalacağına, olayların yatışıp, ortalığın güllük gülistanlık olacağına işaret eder.

Rüyada kuyuya su doldurmak yaptığı her işte insanların takdirini toplayacağına, zor bir işin üstesinden gelinmesi ile birlikte bazı işlerin hayata geçirileceğine ve bu sayede çok sayıda insana ekmek kapısı açılacağına, hastalıklarını yeneceğine, sorunlarını çözeceğine, rahata kavuşacağına inanılır.

Rüyada su kuyusu açmak kişinin utancından sosyal ortamlardan uzak duracağına, sıkıntılardan, sorunlardan, gürültüden ve patırtıdan uzak yaşayacağına, elini attığı her işten muvaffak olacağına ve kafasına koyduğu her amacı gerçekleştireceğine, kazancın neredeyse yarı yarıya düşeceğine, manevi olarak çok yıpranılacağına rivayet eder.

Rüyada su kuyusu bulmak öğrendiklerini hayata geçirmek için de çaba göstereceğine, rahatlatacağına ve manevi olarak güç vereceğine, kariyer basamaklarının hızlı bir şekilde çıkılacağına ve çok uzun sürmeyecek bir işten yüklü miktarda kazanç elde edileceğine işaret etmektedir.

Rüyada su kuyusunda yüzmek rahatlayacağına ve hafifleyeceğine, yediği yemekten ve içtiği sudan tat alamayacağına, yaşanan sorunların belirsizlik yaratacağına, üzüntülerin ve tartışmaların uzun bir zaman süreceğine tabir olunur.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments