Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada temiz su almak

Rüyada temiz su almak

Rüyada temiz su almak kendisine yeni bir hayat düzeni kuracağına, yapacağı her yeni işin de kendisine hayır ve uğur getireceğine, yetenekleri ve becerileri sayesinde büyük kazançlar elde edeceğine, kendisini bir türlü ispat ettiremeyeceğine, isteklerinin gerçekleşeceğine, zaferler kazanacağına, Allah’ın kendisine pek çok lütuf sunacağına, kısmetinin ve şansının da açılması sayesinde her arzusunun yerine geleceğine, kişinin her daim iyi anılacağına delalet etmektedir.

Rüyada temiz su almak gördüyseniz:

  • Kendinizde yapacağınız değişiklikler iyi hissetmenize yardım edebilir.

Rüyada temiz su içinde kendini görmek atılan adımların yakın zaman içinde zarar getireceğine, efendi ve güleryüzlü oluşu sayesinde de çevresindeki herkes tarafından çok sevileceğine, yaşanan sıkıntıların verilecek olan büyük bir mücadele sonucu ortadan kalkacağına delalettir.

Rüyada temiz duru su görmek başarıya giden yollarına da hiçbir zaman engel çıkmayacağına, bebeğin sevimsiz ve huzursuz olması aksilikler, sorunlar ve sıkıntılar yaşanacağına, tatsızlıkların ortadan kalkacağına yorulur.

Rüyada temiz su bulmak zararların daha çok çalışmayla telafi edileceğine, hayatının bir düzene kavuşacağına, çok zor zamanlar geçireceğine, bu durumlardan kurtulmak ve bu sıkıntıları çözmek için yeni yollar arayacağına inanılır.

Rüyada temiz su içinde olmak bundan sonra hep başarılı işler yapacağına, onlar sayesinde dinde olgunlaşacağına, gelişeceğine, mal edineceğine alamet eder.

Rüyada berrak temiz su görmek o kişiler ile bu sayede çok daha iyi zamanlar geçireceğine, variyetinin her geçen gün artacağına, sevilen kişilerle çok başarılı bir ortaklık kurulacağına işarettir.

Rüyada temiz su almak devlet işleri ile ilgili mahkemelik durumlar yaşayacağına ve başının derde gireceğine, eğitimli ve görgülü kişi olmayı başaracağına, iş hayatında engel olmaya çalışan rakiplerin yenilgiye uğratılacağına, sorunlara hızlı bir şekilde çare bulunacağına ve çok doğru adımlar atılarak aile hayatına renk getirileceğine delalet etmektedir.

Rüyada temiz su doldurmak daha rahat bir hayata kavuşulacağına, işlerin büyük kazanç getireceğine, endişe veren durumların düzeleceğine işarettir.

Rüyada temiz su içinde balık görmek niyetlendiği işlere gireceğine, kendini dünya yaşantısına fazlaca kaptıracağına ve günah işlemekten çekinmeyeceğine, yüzünden gülücüklerin, evinden huzur ve bereketin eksik olmayacağına delalettir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments