Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada temiz su bulmak

Rüyada temiz su bulmak

Rüyada temiz su bulmak hayırla yad etmeye, çeşitli kırgınlıklar olacağına, ortak olarak girilen bir işte çok zarar edileceğine, büyük kazançlar elde edeceğine, girdiği her işte çok başarılı olacağına, sağlığı ve zenginliği yakalayacağına, imkânların günden güne azalacağına, sorunların haneden kısa zamanda uzaklaştırılacağına, helal ekmek yeneceğine, sağlığının yerine geleceğine bunun da kendisine hayattan eskisi gibi zevk alma olanağı sunacağına rivayet etmektedir.

Rüyada temiz su bulmak gördüyseniz:

  • Artan eleştiri veya şikayetlerle uğraşmak durumunda kalabilirsiniz.

Rüyada temiz su bulmak yapılan hataların telafi edileceğine, iş dünyasında nam sahibi olunacağına, yakın zaman içinde ayakları yerden kesecek bir karar verileceğine, yaşanan bir sağlık sorununun üstesinden gelineğine ve mutlu olunacağına delalettir.

Rüyada temiz akar su görmek kısa sürede evlat sahibi olacağına, çok büyük sorunlar ile karşılaşılacağına, sıkıntılı ve yorucu bir döneme girileceğine, işlerin yavaşlayacağına alamet etmektedir.

Rüyada temiz su kaynağı görmek refah içinde yaşayacağına, bir sebeple yapılmak istenen bir projede yalnız kalınacağına, işlerinin bozulması nedeniyle gelirinin ve rızkının azalacağına yorulur.

Rüyada temiz ve derin su görmek ayrı kaldıklarına kavuşacağına, maddi ve manevi olarak güçleneceğine, tartışmaların araya giren insanlar sayesinde çözüme kavuşacağına, güzel ameller işleyeceğine delalettir.

Rüyada çok temiz su görmek yakın zamanda istenmeyen bazı tartışmaların yaşayacağına, eğer yolcu ise kısa zamanda memleketine kavuşacağına, sağ salim yolculuğunu bitireceğine, hem ticaret hem de aile hayatında huzurunun baki olacağına alamet eder.

Rüyada durgun temiz su görmek karşılaşılan kötü durumların yakın bir zaman içinde son ereceğine, içine düştüğü durumu düzeltmek için çok uğraş veren rüya sahibinin amacına ulaşacağına, işlerinde herhangi bir sıkıntı ve sorun yaşanmayacağına, mutlu zamanlar geçireceğine, büyük bir sorun yüzünden ertelenmiş olan hayallerin gerçekleştirileceğine işarettir.

Rüyada temiz su içtiğini görmek toplum içindeki saygınlığının artacağına, vereceği çok büyük hatalı kararlar yüzünden çok kötü durumlara düşeceğine, onlarla doyasıya ve uzun vakit geçirme mutluluğuna ve şansına nail olacağına işarettir.

Rüyada temiz su içinde olmak azimli ve kararlı duruşundan taviz vermeyeceğine, varolan borçların yakında ödeneceğine, girdiği bütün işlerde çok büyük kazanç elde edeceğine işaret eder.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments