Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada temiz su doldurmak

Rüyada temiz su doldurmak

Rüyada temiz su doldurmak dileklerine ve hayallerinde kavuşacağına ve muradına da ereceğine, bazı konser etkinliklerine katılacağına ya da sinema filmi izleyeceğine, sağlık konusuna sıkıntı olmasa da, maddi sorunların ve iş yaşantısındaki olumsuzlukların kişiyi çok fazla yıpratacağına, sağlığına veya güzel ahlaka kavuşacağına, işlerinin kendisini çekemeyen kişiler tarafından baltalanacağına, işlerinin zarara uğrayacağına, düzeninin yaşayacağı kötü olaylar yüzünden olumsuz etkileneceğine, para sıkıntısına düşüp, faturalarını ödeyemez olacağına yorulur.

Rüyada temiz su doldurmak gördüyseniz:

  • Anlayışlı olmak çok fazla katılım gerektiren konularda başarı elde etmenize yardım edebilir.

Rüyada çeşmeden temiz su doldurmak anne baba duası alacağına, sevilen kişiler ile kurulan iş ortaklığı sayesinde iş dünyasında çok iyi bir noktaya gelineceğine, yapılan hataların telafi edilmesi noktasında büyük bir fırsat yakalanacağına, yeni bir adım atılacağına, bu adımın ardından uzun bir zamandan beri devam eden düşmanlığın biteceğine delalet etmektedir.

Rüyada temiz su doldurmak kazancının azalmayacağına, deyim yerindeyse ayağının tökezlemeyeceğine, ailesi ile daha fazla ve kaliteli şekilde vakit geçireceğine, beddua ve ah alacağına, iyi huylarını, ahlakını, inancını hiçe sayarak gözünü karartıp kötü işlere gireceğine inanılır.

Rüyada musluktan su doldurmak sevilen kişilerle bir seyahate çıkılacağına, kötü bir olaydan ötürü kırılan kalbin tamir edileceğine, iyi mevkilere layık olduğunu göstererek hak ettiği terfiyi de en kısa zamanda alacağına, yaşayacağı olaylardan ötürü çok zorluk çekeceğine işaret etmektedir.

Rüyada depoya su doldurmak dileklerin sorunsuzca yerine geleceği, daha iyi biri olmak için gayret sarf edeceğine ve kendisini baştan aşağı yenileyerek herkesin takdirini toplayıp büyük beğeni kazanacağına, iş hayatında çok güzel işler yapacağına ve çok büyük kazançlar elde edeceğine yorulmaktadır.

Rüyada kovalara su doldurmak çok mutlu olacaklarına ve çok güzel bir hayat sürüleceğine, sıhhat ve moral bulacağına, kırgınlıkların geçeceğine işaret etmektedir.

Rüyada bir kaba su doldurmak yapılan çalışmalarda birçok kişinin ekmek yemesinin sağlanacağına, kesilmeyecek rızık ve kazanç sahibi olacağına, yakında hedefine ulaşacağına delalet eder.

Rüyada birinin su doldurduğunu görmek refah düzeyinin gittikçe düşeceğine, maddi olanakların kötüleşeceğine, uzun zamandan beri sürdürülen hayallerin kaybedileceğine, bağışıklığın zayıflamasından ötürü sağlık sorunları yaşanacağına, sorunların kısa sürede çözüme kavuşacağına, çok etkili ve doğru kişiler ile tanışmasına vesile olacağına alamet eder.

Rüyada kuyuya su doldurmak her işinin gücünün kolaylıkla hallolacağına, çok büyük başarılar ve yüklü miktarda kazanç ele edeceğine, tüm sorunlarından ve sıkıntılarından kurtulacağına, yaşama biçimini ve düşüncelerini sorgulayacağı bir döneme gireceğine alamet eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments