Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada temiz duru su görmek

Rüyada temiz duru su görmek

Rüyada temiz duru su görmek maddi ve manevi olarak çok iyi bir noktaya gelineceğine, başarılı birçok çalışmaya ve projeye imza atılacağına, çok sayıda sorunla boğuşmak zorunda kalacağına, neşeyle geçecek bir döneme, sıklıkla çıkılacak yurt dışı gezilerine ve yabancı arkadaşlıklar kurulacağına, işlerinin kapanacağına, bütün kaynaklarını kullanarak sıkıntıları ortadan kaldırmaya çalışacağına, sermayesinin boşa gideceğine, mutluluktan, bolluktan, paradan, rızıktan, maldan ve sıhhatten yana bolca nasipleneceğine, sorunların gittikçe artacağına işaret eder.

Rüyada temiz duru su gördüyseniz:

  • Yılbaşı planlarınız arkadaşlık ilişkilerinizin pekişmesini sağlayabilir.

Rüyada temiz duru su görmek akıllıca adımlar atılması sayesinde çok kötü giden çalışmaların düzene gireceğine ve çok mutlu olunacağına, çok büyük işlere girip yüklü miktarda kazançlar elde edeceğine, hedeflerine ulaşmak için hiçbir güçlükten kaçmayacağına rivayet etmektedir.

Rüyada duru temiz deniz görmek kendisini sıkan ve yoran kişilerden ve durumlardan uzak duracağına, aksi halde çok daha kötü bir durumla karşılaşacağına, onlarla artık hep bir arada olunacağına, uzaklığın ve ayrılığın acısının çıkarılacağına bundan sonra da bir daha araya mesafelerin girmeyeceğine delalettir.

Rüyada duru akan su görmek zaman zaman bu işyerinde verilen hizmetle ilgili olarak seminerlere gidileceğine ve konusunda uzman bir kişi olunacağına, kendisini üzen ve kıran bazı olaylardan sonra sıkıntı çekeceğine, yakın bir zaman içinde kendisini çekemeyen kişiler tarafından bazı dedikodulara maruz kalacağına, yaşayacağı tatsız ama önemsiz bir olayla karşı karşıya kalacağına rivayet etmektedir.

Rüyada duru suyun içinde yürümek kişinin doğru yoldan ve hak olandan ayrılmasına, acısı olan ya da borcundan dolayı sıkıntı çeken bir kimseye yardım ederek büyük bir sevap işleyeceğine, uzun zamandan beri hayalini kurduğu şeyden ötürü kendisini istemeyeceği olayların içinde bulacağına delalettir.

Rüyada akan duru su görmek her gün biraz daha sıkıntıya düşüleceğine, ayrılanların birleşeceğine, saygı duyulan ve kudretli bir insanla karşılaşacağınıza işarettir.

Rüyada duru su içmek aile hayatının ve uğradığı zararların düzeleceğine, çok büyük ve başarılı gibi çözümler sunulmasına rağmen herhangi bir çözüm sağlanamayacağına, yeni insanlar ve yeni ülkeler görülüp gezileceğine, birçok yeni fikir edinileceğine ve sağlık konusunda bazı reçetelerle ülkeye dönüş yapılacağına işarettir.

Rüyada duru suya düşmek kendi işini kuracağına, maddi olarak çok rahat edeceğine, günden güne sorunlarının artacağına, çok zor durumlara düşeceğine ancak daha sonra kendisine yardım edecek insanlar sayesinde bu sorunlardan kurtulacağına tabir olunur.

Rüyada duru su görmek kendisini daha mutlu ve daha huzurlu hissedeceğine, çok büyük kazançlara sahip olacağına ve çok rahat edeceğine, kişinin rahat edeceğine ve daha kolay bir hayata kavuşacağına tabir olunur.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments