Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada örgü paspas görmek

Rüyada örgü paspas görmek

Rüyada örgü paspas görmek kişinin hiçbir zaman derin kederler içine düşmeyeceğine, çok büyük ve kötü olaylar yaşayarak ve dedikodu malzemesi olarak insan içine çıkamaz durumlara geleceğine, sağlık sorunlarının sona ereceğine, eski arkadaşlarından bir kısmıyla da görüşmeyi keseceğine, zarar ettiği bir işe tekrar gireceğine, çok sıkıntılı zamanları geride bırakacağına, bir sebeple çok kötü bir duruma düşeceğine, neredeyse kahrolacağına, tüm yaşamını inancı doğrultusunda şekillendireceğine inanılır.

Rüyada örgü paspas gördüyseniz:

  • İçinde bulunduğunuz ikilemler dikkat çekiyor.

Rüyada örgü paspas görmek kazancın gittikçe azalacağına, hayatının afiyet içinde geçeceğine, para sıkıntısının olmayacağına, kazancın bir değil en az iki kat arttırılacağına tabir olunur.

Rüyada temiz paspas görmek bir sebeple çok zor ve başını ağrıtacak durumlar yaşayacağına, büyük üzüntüler olacağına, kısmetlerinin çok kısa zamanda tükeneceğine, sıkıntı yaşasa da kimseye belli etmeyeceğine, yeni mallara kavuşacağına, özel, seçkin ve ayrıcalıklı bir yaşam süreceğine rivayet eder.

Rüyada paspas yapmak çok büyük miktarda para elde edeceğine, bu para ile girdiği işlerden çok zengin ve mal mülk sahibi biri olarak çıkacağına, kişiyi sıkan, boğan ne varsa hepsinden kurtulmak için uğraşacağına, dertlerinden ve üzüntülerinden sevdiği kişilerin yardımları sayesinde kurtulacağına inanılır.

Rüyada banyo paspası görmek herkesin takdirinin toplanacağına, sağlık sorunları ile uğraşılacağına, bir sağlık sorunu yaşanacağına tabir olunur.

Rüyada paspas yaptığını görmek kişinin kendisini hayallerine ve hedeflerine taşıyacak kapıları rahatlıkla açacağına ve gözünü diktiği her şeyi elde edeceğine, net bir bakış açısı kazanacağına, atılan adımlar sayesinde çok iyi yerlere gelineceğine alamet eder.

Rüyada paspas satın almak bir sebeple nerede yanlış yaptığını ve hangi kararı yanlış verdiğini oturup uzun uzadıya düşüneceğine, sevdiği kişilerin uzun zamandan beri devam eden sorunlarının çözümü için yakın bir zaman içinde destek olacağına, hayırlı bazı çalışmalar gerçekleştirip büyük kazançlar elde edeceğine, ana baba duası alınması sayesinde hayatın günden güne daha iyiye gideceğine işaret eder.

Rüyada ıslak paspas görmek şansının yaver gitmesiyle birlikte bir anda yeniden atılıma geçerek kendini toparlayacağına, hırsla ve büyük bir inançla ilerleyeceğine, işlerin kötüye gitmesine sebep olacağına rivayet eder.

Rüyada kapı paspası görmek başka yatırımlar gerçekleştirmeyeceğine, var olanlar ile yetinip geçinmeye çalışacağına, hakkın huzurunda el açıp dua ederek tövbekâr olacağına, kendini bundan sonra kötü ve yasaklı olan herşeyden men edeceğine, başka bir şehre taşınıp yeni bir iş bulacağına inanılır.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments