Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada paspas satın almak

Rüyada paspas satın almak

Rüyada paspas satın almak sabır gösterdiği konularda emeline kavuşarak sonunda tüm isteklerine kavuşmuş, huzurlu bir insan olacağına, zararlı bir kişinin oyununa gelineceğine, yapılan hatalardan ötürü büyük bir kayba uğranacağına, sağlam ve sarsılmaz bir koltuğa oturacağına, çok kazançlı çalışmalar gerçekleştirileceğine, çok büyük mal ve mülke sahip olunacağına, düşmanların ve rakiplerin çok büyük kıskançlıklar duyacağına ve uzun, sağlıklı ve rahat bir ömür sürüleceğine, kardeşler ya da eşler arasındaki tartışmaların sona ereceğine, ancak daha sonra ettiği duaların kabul olması sayesinde çok büyük bir ferahlığa çıkacağına, işlerinin artacağına, elinde bulunan imkânların bollaşacağına, çok güzel bir mevkiye geleceğine, çok daha iyi işler yapıp insanlar arasında saygı görmesine vesile olacağına yorulmaktadır.

Rüyada paspas satın almak gördüyseniz:

  • Çok istediğiniz bir aktiviteye katılamamanız olasıdır.

Rüyada paspas satın almak iş hayatında bol kazançlı bir işe sahip olunacağına, alıştığı hayat düzeninin çok aşağısında bir yaşama sahip olunacağına, iş hayatında çok rahat edeceği bir çalışma ortaya koyacağına işaret eder.

Rüyada banyo paspas görmek sorumlulukların ve yükümlülüklerin yerine getirileceğine, sorunların çözüm bulacağına ve çözümsüz gibi duran bir işin çözüleceğine, huzurunu kaybedeceğine alamet eder.

Rüyada araba paspası görmek hayattan elini eteğini çekeceğine, ileride bu durumun ya da sorunun çok daha kötü bir hal alabileceğine, tükenmez bir rızık elde edeceğine ve çok rahat şartlarda yaşayacağına alamet etmektedir.

Rüyada banyo paspası görmek çok etkili ve doğru kişiler ile tanışmasına vesile olacağına ve güzel ve sevinçli günler görüleceğine, çok büyük tartışmalar ve kavgalar yaşanacağına, büyük bir rahatlığa erilecek bir çalışma gerçekleştirileceğine işarettir.

Rüyada kapıda paspas görmek önemli işler yapacağına, yüksek makamlara geleceğine, büyük bir iş için bir ortaklık kurulacağına, kararlarının çevresi tarafından dikkate alınmayacağına alamet eder.

Rüyada paspas yıkamak bir sebeple eşlerin huzurunun kaçacağına fakat daha sonra aile büyüklerinin araya girmesi ile dertlerin biteceğine, kişinin bu sayede garanti olacak kazanca, makama ve rızka sahip olacağına, ağız tadının ve moralin bozulacağına delalet eder.

Rüyada kırmızı paspas görmek işlere burnunu sokan insanlar olacağına, enerjisinin ve canlılığının bitmeyeceğine, elde bulunan bazı gayrimenkullerin satışa çıkarılacağına delalet etmektedir.

Rüyada beyaz paspas görmek herkesi kendi gibi zannedeceğine fakat bu konuda yanıldığını anlayacağı zaman çoktan pişman olmuş olacağına, çevresindeki bir kişiden ihanet göreceğine, herkesin sevdiği ve saydığı bir kişi olacağına delalet eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments