Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada banyo paspası görmek

Rüyada banyo paspası görmek

Rüyada banyo paspası görmek kazaya ve belaya yakın olacağına, çok büyük tartışmalar ve kavgalar yaşanacağına, iyi, hayırlı bir evlat olacağına, zarar edilen çalışmaların kazanç getirir hale geleceğine, sağlık problemleri nedeniyle zor günler geçireceğine, elindeki işi bitirmeden başka işlere yönelen kişinin motivasyonunun da bozulacağına, uzun zamandan beri yaşanan sıkıntıların yakında sona ereceğine, çok daha iyi bir duruma gelineceğine ve mutlu olunacağına, aile bireylerinin çok üzüleceğine ve çok üzücü olayların yaşanacağına alamet etmektedir.

Rüyada banyo paspası gördüyseniz:

  • Birbirine zıt fikirleri, olayları ya da konuları aynı potada eritmek veya değerlendirmek isteyebilirsiniz.

Rüyada banyo paspası görmek başına türlü işler geleceğine, heveslendiği işlerde muvaffak olacağına, maddi imkânlarının bir ömür konfor içinde yaşaması için ona yeteceğine alamet etmektedir.

Rüyada banyo paspas görmek ancak daha sonra ortaya çıkan dini duygulara cevap vereceğine, kötü olaylar ile karşılaşacağına, kişinin kafasının rahat edeceğine alamet eder.

Rüyada paspas yapmak şansın, kısmetin ve başarının engelleneceğine, kötü kişilerle karşılaşılacağına, işlerindeki ve kazancındaki bolluğun, bereketin ve verimin çoğalacağına, yorgun ve gergin günler geçireceğine inanılır.

Rüyada örgü paspas görmek hayır getirecek bir işe girileceğine, sorunsuz geçeceğine, ekmeğini daha kolay şekilde kazanacağına ve rahat edeceğine yorulmaktadır.

Rüyada araba paspası görmek ailesinin desteği sayesinde her zaman insanların kıskanacakları işler yapacağına, şartlarının iyi olmamasından ötürü emekli olsa bile çalışmaya devam edeceğine, rüya sahibinin ismini gelecek nesillerin de bileceği şekilde şöhretli bir duruma taşıyacak işler yapacağına, ününün ve başarılarının ülke dışına çıkarak kişiye çok büyük bir övgü getireceğine yorulmaktadır.

Rüyada paspas almak kendisine fırsatlar yaratacağına, işlerde aksilikler yaşanacağına, zorlukların kolaylıkla aşılacağına, tartışmaların ve sürtüşmelerin sona ereceğine delalet etmektedir.

Rüyada beyaz paspas görmek elini attığı hiçbir işte başarı kaydedemeyip, başkalarının gözünde gülünç durumlara düşeceğine, itibarını zedeleyen saçma hareketler yapacağına, bütçesinde çok uzun süre onarılmayacak açıklar meydana geleceğine, nazardan korunarak daha huzurlu hissedileceğine işaret etmektedir.

Rüyada siyah paspas görmek sorunların yakın zaman içinde çözüme ulaşacağına, rahatsızlık duyulan konularda büyük atılımlar yapılacağına, sıkıntıların ortadan kaldırılacağına, iş hayatının her geçen gün daha iyi bir duruma geleceğine, verilen emeklerin boşa çıkmayacağına, zorlukların yakın zamanda biteceğine yorulur.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments