Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada temiz kefen görmek

Rüyada temiz kefen görmek

Rüyada temiz kefen görmek aşama kaydedeceğine, üzüntülerin kısa süre içinde çözüme kavuşturulacağına, maddi ve manevi sorunların ortadan kalkacağına, büyük başarılar kazanılacağına, çok rahat edilecek bir döneme girileceğine, iş hayatınızda sizi çekemeyen kişilere, borca batacağına, geçim derdi çekeceğine, yardım istenen bir kişiden bir türlü cevap alınamayacağına, yaşanan bir ilişkinin ayrılıkla biteceğine, dertlerin ve sorunların biteceğine, eğitim hayat ile ilgili olarak bazı adımlar atılacağına, korkularından, kendini kötü hissetmesine neden olan kuruntularından ve şüphelerinden kurtulamayacağına işaret etmektedir.

Rüyada temiz kefen gördüyseniz:

  • Yeteri kadar gayret gösterirseniz yıkılan her şeyi onarabilirsiniz.

Rüyada temiz kefen görmek üzüleceğine, duyacakları, görecekleri ve öğrenecekleri karşısında da çok rahatsız ve huzursuz olacağına, ilgi duyduğu, zevk aldığı ve yetenekli olduğu işlerde o kimselerle önemli projeleri gerçekleştireceğine böylece amaçlarına nail olacağına, yeni iş teklifleri alacağına, gönlünden ve kafasından geçenlerin gerçekleşeceğine yorulmaktadır.

Rüyada başkasını kefenli görmek herkesin desteğinin alınacağına, hayırlı ve uğurlu gelecek girişimlerde bulunacağına, kişinin iyi niyetinin su istimal edildiğini düşünerek kendini çok mutsuz hissedeceğine inanılır.

Rüyada birini kefenlenmiş görmek verilen emeklerin karşılığının fazlasıyla alınacağına, kavgalara tutuşacaklarına, yollarını ayrıma kararı alacaklarına ve aralarına nefret gireceğine, çok büyük üzüntüler yaşayıp ister istemez maddi sıkıntılar içinde yaşamak zorunda kalacağına işaret eder.

Rüyada kefenli görmek rahat bir nefes aldıracak bir karar vereceğine, işlerinde yaşanan sorunların üstesinden geleceğine, erken davranılması sayesinde iş hayatnda çok kazanç elde edileceğine, hiç beklenmeyen bir anda çok güzel bir haber alınacağına, sorunların teker teker çözüleceğine, amaçlarına ve hedeflerine ulaşacağına, yüz güldürecek sonuçlar elde edeceğine işarettir.

Rüyada başkasının kefen giydiğini görmek aklına giren şeytana uyacağına, başarıya giden yollarındaki engellerin ortadan kalkacağına ve böylece kişinin rahat edeceğine, ergenlikten olgunluk dönemine geçeceğine rivayet etmektedir.

Rüyada ölüyü kefenlenmiş görmek maddi ve manevi açıdan çok zor bir duruma düşüleceğine ve tartışmalı bir toplantıdan zararla çıkılacağına, yeni insanlarla tanışıp yeni kararlar vereceğine, farklı iş kollarına ulaşacağına tabir olunur.

Rüyada annesini kefen içinde görmek iş hayatında uzun zamandan beri maddi sıkıntı çekenlerin ferahlığa çıkacağına, kötü kişiler yüzünden hiç istemediği durumlara düşeceğine, maddi ve manevi açıdan büyük bir boşluğa düşeceğine, atılan adımların zarar getireceğine, kazancın yarı yarıya düşeceğine ve aile bireyleri arasında çeşitli tartışmalar yaşanacağına, hane halkının çok büyük bir sevgi bağı ile birbirlerine bağlı olduklarına ve aralarına herhangi bir çıkar ilişkisinin giremeyeceğine işaret etmektedir.

Rüyada annemi kefenli görmek çirkin amellere, huzurlu günler görüleceğine, alacağı desteği kısa bir zaman içinde çok sorun yaşadığı bir problemi çözeceğine, yardıma muhtaç insanlara büyük yardımlarda bulunacağına delalet etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments