Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada başkasını kefenli görmek

Rüyada başkasını kefenli görmek

Rüyada başkasını kefenli görmek ortaklar arasında bazı tartışmaların meydana geleceğine, yakın bir zaman içinde başına gelebilecek kötü olayları uzaklaştıracağına, kendisini çok değerli, güzel (yakışıklı) ve önemli hissedeceğine, sorunların artmasına ve işlerin iyice kötüye gitmesine sebep olunacağına, rüya sahibinin büyük bir cesaret örneği gösterip, tüm risklerini göze aldığı bir işe atılarak bu işten çok büyük gelir elde edeceğine, oldukça büyük başarılara, hatta şiddete başvurması yüzünden mahkemelik olacağına, rüya sahibinin şimdiye kadar hiç üzülmediği kadar üzüleceğine, karalar bağlayacağına işaret eder.

Rüyada başkasını kefenli gördüyseniz:

  • Kimseye hayır diyememeniz, size güvenen veya tavsiyelerinize ihtiyacı olan kişilerin fazlalığı zamanınızı azaltıyor.

Rüyada yırtık kefen görmek keyfinin ve ağız tadının yerine geleceğine, sıkıntılardan ve üzüntülerden kurtuluşa erileceğine, okuduklarının ve öğrendiklerinin kendisini bilge ve alim yapacağına işaret eder.

Rüyada kendini kefenli görmek tabiri caizse kangren olmuş kısmın kesilip atılacağına, sorunların yakın zaman içinde ortadan kalkacağına, huzur ve mutluluğun hüküm süreceğine, hevesinin kursağında kalacağına, amaçlarına nail olmayı başaramayacağına, bu nedenle umutlarını kaybedeceğine yorulmaktadır.

Rüyada sarı kefen görmek büyük bir zenginliğe kavuşacağına, çok büyük bir rahata ereceğine, tüm üzüntülerinden tek kalemde kurtulacağına, bankadaki hesabının kabaracağına delalet eder.

Rüyada ölüyü kefenle görmek borçlanacağına, kişinin kindar bir tutum sergileyeceğine ve uzlaşmaya yaklaşmayacağına, geçmişte yapılan hataları telafi etmek için fırsat bulunacağına rivayet eder.

Rüyada ölmüş birini kefenle görmek iş konusunda büyük sorunlarla karşılaşacağına, girdiği işlerde zorluk çekeceğine, üzüntülerin yerini mutluluğa bırakacağına, elini taşın altına koyduğu işlerde çok büyük ihanetler göreceğine delalettir.

Rüyada kırmızı kefen görmek bir sebeple çok zor günler geçireceğine, talihin ve kısmetin her geçen gün daha da artacağına ve bolluk ve bereket içinde bir yaşama merhaba denileceğine, ağız tadını, neşesini kaybedeceğine, afiyette giden düzeninden olacağına işarettir.

Rüyada ölmüş babayı kefenle görmek eskisinden daha iyi ve daha başarılı bir hal alacağına, kişinin ümidini kaybederek pes etme noktasına geleceğine, kurulmuş olan bir ortaklığın ardından büyük bir borç yükünün altında kalınacağına ve uzunca bir süre sıkıntı çekileceğine işaret etmektedir.

Rüyada anneyi kefenli görmek hayatını doyasıya yaşamak için gerekli olan imkânlara kavuşacağına, her zaman haklının yanında olacağına, haneye bolluk ve bereket geleceğine delalettir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments