Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada ölüyü kefenlenmiş görmek

Rüyada ölüyü kefenlenmiş görmek

Rüyada ölüyü kefenlenmiş görmek yaşayacağı heyecanın daha önce yaşadıklarının hiç birine benzemeyeceğine, uzun bir zamandan beri beklenen yardımların bir türlü gelmeyeceğine ve etrafındaki kişilerden destek alamayan rüya sahibinin elindeki malları çıkaracağına, yapılan işte yeniden kara geçileceğine, çok sevdiği ve değer verdiği bazı çalışmalara gireceğine, sıkıntılarını bu sayede yeneceğine, çok büyük başarılar kazanarak kendisine iş hayatında çok önemli bir yer edineceğine, yaptığı her işle adından söz ettireceğine, aile hayatında çok güzel ve hayırlı gelişmeler yaşanacağına, maddi olanakların kötüleşeceğine, gün geçtikçe işini daha da büyüteceğine, kendisine hayır getirmeyecek işlere gireceğine delalet etmektedir.

Rüyada ölüyü kefenlenmiş gördüyseniz:

  • İlgi alanınız ortak kaynak veya normal gelişimde devam eden konularda ortak para kullanımı konularına kayıyor.

Rüyada ölüyü kefenlenmiş görmek kafa dağıtacağına, aksilikler yüzünden kısa sürede büyük kazanç getirecek bir işin elden kaçacağına, sıkıntılarından ve sorunlarından kısa süre içinde kurtulacağına yorulur.

Rüyada beyaz kefenli ölüler görmek kişinin parasını çarçur etmesi yüzünden de günden güne borçlu bir hayat süreceğine, çok verimli bir çalışma içine girileceğine, sabrettiğine ve dua ettiğini değeceğine işaret eder.

Rüyada ölü birini kefenle görmek moralinin yükselmesini sağlayacak değişimlerin meydana geleceğine, toplum içindeki yerin değerleneceğine ve itibarın da artacağına, bazı sorunların başgöstereceğine, sevilen bir arkadaşla aranın açılacağına delalettir.

Rüyada ölüye kefen giydirmek işlerin ve düzenin bozulacağına, imkanlarını zorlayarak hedeflerini büyüteceğine, konfor içinde olacağına delalettir.

Rüyada ölünün kefenini açmak çok uzun bir zaman boyunca her işinde büyük başarılar kazanacağına, aile hayatında çok mutluluk verici ve çok büyük hayırlara vesile olacak haberler alacağına, rızkının sürekli olarak genişleyeceğine işaret etmektedir.

Rüyada ölüp kefen giymek aralarındaki iletişimin bozulacağına, anlaşmazlıkların baş göstereceğine, endişe ettiği işlerin son bulacağına, sorunlarını bu sayede bitireceğine, herhangi bir sağlık sorunu yaşamayacağına inanılır.

Rüyada ölüyü kefenli görmek yapılan işte çok iyi bir kişi ile tanışılacağına, bu kişi ile yeni işlerin peşinde koşulacağına, daha büyük kazançlar elde edileceğine, hileye, fesada bulaşacağına, ailesi ve sevdiği kişiler ile refah içinde yaşayacağına inanılır.

Rüyada kefenli ölüler görmek kendi işini kuracağına, ticaret ehli kimse olacağına, sektörde ve pazarda önemli bir yer edineceğine, böylece istediği kadar kazanca ve mala sahip olacağına, kısa süre önce hiç olmadığı kadar başarılı olacağına yorulur.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments