Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada annemi kefenli görmek

Rüyada annemi kefenli görmek

Rüyada annemi kefenli görmek kişinin istediği şeylerin biraz zorluklarla olacağına, atılacak adımın tüm hayatını değiştireceğine, bunun için çok büyük ve çok doğru bir karar vermesi gerektiğine, vereceği hayırlı bir karar ile hayatının çok daha güzel bir hal alacağına, ancak yanlış bir karar alırsa çok bir duruma düşeceğine, yaptığı çalışmaları kısa bir zaman içinde çok büyük bir zarar yüzünden iptal edeceğine, ailesindeki huzurun bozulacağına, aksiliklerin arka arkaya yaşanacağına, rüyayı gören kişinin sabrının zorlanacağı olaylar yaşayacağına ve kişinin adeta isyan noktasına geleceğine, sağlanan başarı sayesinde yeni iş teklifleri ve yüksek miktarda para kazanılacağına ve böylece daha iyi ve daha farklı çalışmalar yapmaya devam edileceğine, düşenin elinden tutup açlara yemek vereceğine delalet etmektedir.

Rüyada annemi kefenli gördüyseniz:

  • Bazı konularda ilerlemek ya da istediğinizi elde etmek için başkalarının sizi davet etmesini beklemek ya da olan biteni izlemek yerine daha katılımcı ya da girişimci olmanız gerekiyor.

Rüyada anneyi kefenli görmek yanlış düşüncelere saplanıp kalınacağına, zararlı bir alışkanlığın terk edileceğine, yardıma muhtaç insanlara yardım edileceğine, anne babanın hayır dualarının alınacağına, dostları, arkadaşları ve sevdikleri ile bir araya geleceğine ve keyifli zamanlar geçirerek günlük yaşamın stresinden kurtulacağına rivayet etmektedir.

Rüyada annesini kefenle görmek sıkıntıların ve sorunların sona ereceğine ve zengin olunacağına, bazı talihsizliklerin yaşanması, sorunların çıkması ve uğranılan ihanet yüzünden güvensizlik duyulması sebebi ile başarısız olunacağına, yapılan işlerde çok iyi mevkilere gelineceğine delalet etmektedir.

Rüyada anneyi kefende görmek maddi açıdan çok sıkıntı çekileceğine ve yakın bir arkadaşının ihanetine uğranacağına, suçlamalardan aklanılacağına ve aile hayatı ve sosyal hayat içerisinde uzun zamandan beri yaşanan tartışma ve sürtüşmelerin çok yakın bir zaman içerisinde değer verilen kişilerin araya girmesi ile biteceğine, sıkıntılı bir geleceğe sahip olacağına tabir olunur.

Rüyada annesini kefenli görmek yoksul ve muhtaç insanların hakkına göz dikeceğine, Allah’ın kişiye sayısız lütuflar ve fırsatlar sunacağına, atılacak adımlar sayesinde çok büyük kazançlar elde edeceğine, yapılan çalışmaların sürekli artarak başarı sağlayacağına alamet eder.

Rüyada annemi kefenli görmek hayatın rüya sahibine güleceğine, işlerin yakın bir zaman içinde açılacağına, girilecek bir yarış içerisinde lider olunacağına, yabancı bir ülkeye çıkılan seyahatten dönüleceğine, tartışmaların sona ereceğine inanılır.

Rüyada annesini kefen içinde görmek kendi çıkarları uğruna sevdiği bir arkadaşı hakkında yalanlar söyleyeceğine, beklemediği bir anda kazanacağı mala ve karşısına çıkacak olan hayırlı bir kısmete işaret ederken çok daha az sayıda balık görmesi, beklediği maddi kazanca ulaşamayacağına, tüm hayallerinin çok kısa süre içinde ve zahmetsizde gerçekleşeceğine işaret eder.

Rüyada anneni kefenli görmek kudreti ve cesareti bulacağına, üzüntüsünün ve ağırlığının da kaybolup gideceğine, isteklerinin, arzularının, hayallerinin ve dileklerinin de gerçekleşeceğine delalettir.

Rüyada annemi kefenle görmek kendisinin ve ailesinin her zaman güven içinde olacağına, çalışmaların tek parça halinde zor bir şekilde değil aksine parçalar halinde ve daha kolay gerçekleştirileceğine, sorunların aşılacağına, inancından sapacağına tabir olunur.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments