Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada kefenli görmek

Rüyada kefenli görmek

Rüyada kefenli görmek ettiği bütün duaların kabul olacağına, kazanılacak ve ele geçecek paraya, iyi geçiminin biteceğine, gönlünce harcama yapabilmenin ayrıcalığını, lüksünü ve rahatlığını yaşayacağına, sıkıntıların ve sorunların kısa bir zaman içinde sona ereceğine, büyük paralara sahip olacağına, iş kaybı yaşanacağına, bir sebeple kendisine yardımcı olması gerektiğine ve o zaman herhangi bir sorun ile karşılaşmadan problemlerinin çözüleceğine inanılır.

Rüyada kefenli gördüyseniz:

  • Kullandığınız ya da kullanacağınız yöntemlerle istediğiniz kişi veya grupları kendi tarafınıza çekebilirsiniz.

Rüyada beyaz kefen görmek gereksiz işlerden ve gereksiz kişilerden kendini soyutlayıp çevresini değiştireceğine, mali olarak çok güçlü hale geleceğine, malını ve parasını sağlama alacağına, yaşamında aksiliklerden, hastalıklardan ve kazalardan uzak, sevdikleri ile mutlu bir geleceğe sahip olacağına rivayet eder.

Rüyada kefeni açmak hayırlı kazançlar elde edileceğine, daha sonra uzun bir süre devam edecek bir durgunluk dönemine gireceğine, özel hayatında heyecanlı ve mutlu zamanlar yaşayacağına rivayet etmektedir.

Rüyada temiz kefen görmek çok büyük kazançlar elde edeceğine, sıkıntılarından kurtulacağına, işlerinde çok büyük başarılar ve kazançlar elde edeceğine, rahata kavuşacağına, düze çıkacağına, şifa bulmanın huzuru ile deyim yerindeyse derin bir oh çekeceğine delalettir.

Rüyada kefenli ölüler görmek böylece istediği kadar kazanca ve mala sahip olacağına, önemli ve büyük adımlar atacağına, bu durumun da herkesin dikkatini çekeceğine, ayrılık yaşanacağına işaret eder.

Rüyada birinin kefene sarıldığını görmek halinin iyi olduğuna, yeni gayrimenkuller alınacağına, hayatın kendisine şans ve kısmet getireceğine işaret eder.

Rüyada babayı kefenli görmek elini tutup, gözünün yaşını sileceğine, ummadığı yerlerden menfaat, umut beslediği ve medet umduğu yerlerden de zarar göreceğine, kötü günler yaşayacağına, üzüleceğine rivayet eder.

Rüyada kefen açmak yeni iş ilişkileri kurulmasını sağlayacağına ve her şeyin yoluna gireceğine, sıkıntıların ve stresin son bulacağına, insanların içinde güzel bir mevkiye sahip olacağına alamet etmektedir.

Rüyada ölmüş birinin kefenini açmak imkânsızı başaracağına, bolluk, bereket ve rahat içinde yaşayacağına, kendisi için çok önemli ve büyük adımlar atacağına tabir olunur.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments