Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada babanın kucağına oturmak

Rüyada babanın kucağına oturmak

Rüyada babanın kucağına oturmak kendisine akıl veren aile büyüklerini dinlememesi veya aşırı inatçı yapısı yüzünden kendi bildiğini okuması ile de geleceğine, kendisini Allah yoluna adayacağına, sıkıntı duyduğu bir konuda çözüme ulaşacağına, sıkıntılarından kurtulacağına, zor durumlardan çabucak sıyrılacağına ve içinde bulunduğu zararları ve borçları bitireceğine, sevinçten, heyecandan ve mutluluktan ne yapacağını bilemeyeceğine, hayatına bolluğun ve bereketin geleceğine, daha güçlü bir hale geleceğine, helal ve geniş rızık elde edeceğine rivayet eder.

Rüyada babanın kucağına oturmak gördüyseniz:

  • Ortaya çıkan bir fırsat yeteneklerinizi farklı şekilde kullanabilmeniz için olanak yaratabilir.

Rüyada babanın kucağına oturmak yapılacak bir girişim sayesinde işlerin yoluna gireceğine, neşesine kavuşacağına, kendisini ve başarılarını kıskanan insanlarla tartışma yaşayacağına inanılır.

Rüyada birinin kucağına oturmak kişiliğini ortaya koymaya çalışırken aşırı despot ve sert bir görüntüye neden olduğu için yanlış anlaşılacağına, sıhhate ve saadete kavuşacağına, bolluk, bereket ve mutluluk elde edeceğine, düzgün bir kişi ile zarar ettiği bir işi sorun yaşamadan ortadan kaldıracağına tabir olunur.

Rüyada sevdiğin kişinin kucağına oturmak iş hayatında yapmak istediği projelerin yarıda kalacağına, bir sebeple kendisini çok kötü hissedeceğine, işten güçten elini eteğini çekeceğine, malının mülkünün gözünde kıymetini yitireceğine, sevdiği kişiler ile çok büyük tartışmalar yaşayacağına, bolluğa, berekete, kişinin kafasının rahat edeceğine tabir olunur.

Rüyada sevgilinin kucağına oturmak başka bir şehre taşınıp yeni bir iş bulacağına, para yatıracağına, çok uzun yıllar boyunca mutlu ve huzurlu bir hayat sürüleceğine işarettir.

Rüyada ölünün kucağına oturmak canın derdine düşeceğine, elini attığı her işte çok güzel başarılar kazanacağına, şanssızlıklar yaşayıp uzun bir zaman boyunca kendisini toparlayamayacağına ve çok zor durumlar düşeceğine yorulur.

Rüyada bir erkeğin kucağına oturmak yaptığı çalışmaların beklenenden daha fazla kazanç getireceğine, can sıkıntısından, huzursuzluğundan ve hasta ruh halinden kurtulacağına, görüşlerinde netlik olmadığı gibi, bazı meselelere aşırı şüpheci yaklaşacağına rivayet eder.

Rüyada kucağa oturmak dost ya da akrabalardan birinin ihanetine uğranacağına, ekmeğine, onuruna ve şerefine leke süreceğine, maddi olanakların girilecek iş kolları sayesinde günden güne artacağına, işlerin çok güzel bir şekilde ilerleyeceğine alamet eder.

Rüyada eski sevgilinin kucağına oturmak yaşam standartlarının ve hayat kalitesinin düşeceğine, bunun sonucunda da üzülüp sıkıntı yaşayacağına, deyim yerindeyse kendini tüy gibi hafif hissedeceğine, borçlarını kolaylıkla ödeme şansı elde edeceğine, yeni gelir kaynaklarına ulaşacağına inanılır.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments