Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada renk körü olmak

Rüyada renk körü olmak

Rüyada renk körü olmak konforundan da ödün vereceğine, hasta olan kişi ile irtibata geçeceğine hatta yanına gidip kendisine her konuda destek olmaya çalışacağına, kişinin heyecandan neredeyse kalbinin duracakmış gibi hissedeceğine ve çok mutlu olacağına, elinde olan bir miktar paranın yakın bir zaman içinde gereksiz bir şey için harcanacağına, maddi ve manevi olarak da kayıpların olacağına, hayırlı kişiler ile çıkılan bir yolda çok güzel işlere imza atılacağına, bazı zevklerinden geri kalacağına, konforunu ve rahatını yitireceğine, çalışma hayatında çok hayırlı imkânlar ile karşılaşacağına rivayet eder.

Rüyada renk körü olmak gördüyseniz:

  • Ev ya da ailenizle ilgili masraflarınızda artış olabilir.

Rüyada renk körü olmak kişinin aile ve iş ortamında yeniden huzurun egemen olacağına, mutluluğunun her geçen gün artacağına, yaşanan güzel olayların kısa sürede kötüye döneceğine, haksızlık yaşanacak bir olayla karşılaşılacağına delalet eder.

Rüyada renk körü olduğunu görmek göstereceği sabır karşısında mutluluğu ve huzuru yakalayacağına, çok büyük mutluluk yaşayacağına, sevdiği kişiler ile mutlu olacağına, eline geçen fırsatları çok hayırlı bir şekilde değerlendireceğine, birçok engelin kolaylıkla aşılacağına yorulmaktadır.

Rüyada gözü kör bebek görmek sevdiği bir kişinin yaşayacağı bir sağlık sorunu yüzünden çok üzüleceğine, mevki veya kariyer için sürekli çalışmak yerine, kendisine yetecek ve özel yaşamına da zaman ayıracak kadar çalışma kararı alacağına, kişinin içinde bulunduğu sıkıntıdan kendisini kurtaracak hayırlı gelişmelerin yaşanacağına tabir olunur.

Rüyada gözü kör adam görmek hata yaptığı insanlardan af dileyeceğine, bir sebeple her geçen gün daha büyük bir üzüntüye düşüleceğine, sevilen bir kişi tarafından bir haksızlığa uğranılacağına, saygın biri olacağına yorulmaktadır.

Rüyada kör göz görmek yokluk nedir bilmezken kıt kanaat yaşamayı öğrenmek zorunda kalacağına, hayatında kolaylıkların meydana geleceğine, yaşadıklarının, gördüklerinin, duyduklarının, okuduklarının ve öğrendiklerinin kendisini bilge ve alim yapacağına işaret etmektedir.

Rüyada birinin gözlerinin kör olduğunu görmek düşünülen bazı projelerin hayır getirecek şekilde ilerleyeceğine, azmi ve hırsı sayesinde istediği kariyere sahip olacağına, hasret kaldığı kişilere kavuşacağına, özlem gidereceğine rivayet eder.

Rüyada kör numarası yapmak çok hayırlı bir kısmetle karşılaşılacağına, yeni bir iş hayatına sahip olunacağına, alınan borçların günü gününe ödeneceğine, resmi bir kurumda işe girileceğine, hayır duaları alınacağına alamet eder.

Rüyada arkadaşını kör görmek her ne kadar çabalasa, elinden geleni yapsa da pek çok zorlukla karşılaşıp, göğüs germek zorunda kalınacağına, yeni bir işle ilgili olarak bilgi toplanacağına, anne ve baba duasının alınacağına ve zamansız bir şekilde karşılaşılacak bir borcun ödeneceğine, hayırlı bir yuva kuracağına, hane içinde rahatının yerinde olacağına ve bundan sonra kalan hayatının huzur ve mutluluk içinde geçeceğine yorulmaktadır.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments