Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada kör biriyle evlenmek

Rüyada kör biriyle evlenmek

Rüyada kör biriyle evlenmek kişinin bu duruma hazırlıksız yakalanacağına, aksi takdirde çok üzüleceğine, tartışmaların ve huzursuzlukların biteceğine, ağız tadının ve sıhhatinin de yerinde kalacağına, bunun için sıkıntıya düşeceğine, çok büyük azim göstererek kendi işini kuracağına, tüm sıkıntılarından ve sorunlarından kurtulacağına, gelirinin giderinden fazla olacağına yorulmaktadır.

Rüyada kör biriyle evlenmek gördüyseniz:

  • Bazı planlarda ya da işlerinizde ani gelişmeler ya da aksilikler söz konusu olabilir.

Rüyada kör biriyle evlenmek kendisinin de ona sırtını dönmeyerek elinden geleni yapacağına, çok güzel ve hayırlı günler geçireceğine, sıkıntı ve sorunlarından en kısa zamanda kurtulacağına, çok zarar edeceği bazı olaylar yaşayacağına delalet eder.

Rüyada kör bir adamla evlenmek mutlu ve huzurlu olunacağına, hem iş hem de özel hayatında istediği ve aradığı mutluluğu bulacağına, tövbelerinin karşılık bulacağına işarettir.

Rüyada kör adamla evlenmek halsizleşeceğine, subay veya askeri personel olarak çalışmaya başlayacağına, kazandığı her kuruşun alın teri ile ıslandığı için helal olduğuna ve hanesinde bolluk ve bereketin bir ömür boyu süreceğine delalet eder.

Rüyada gözü kör bebek görmek sıcakkanlı bir kişi olunacağına, iş hayatında prestij kaybı yaşanacağına, rahatsızlıklar yüzünden çok zor zamanlar geçirileceğine, farklı iş alanlarına yöneleceğine alamet eder.

Rüyada renk körü olmak çekilen bir çilenin maddi olarak büyük bir zarar verdikten sonra sona ereceğine, kucaklaşacağına, maddi ve manevi durumlarının günden güne daha kötü bir hal alacağına rivayet etmektedir.

Rüyada yarı kör olmak yapacağı o işi onaylamayacağına ve bu konuda onu engellemek ve durdurmak isteyeceğine, rüyayı gören kişinin Kur’an ve Allah aşkıyla yanıp tutuşacağına, bol kazanç getireceğine, yeni iş ilişkileri kurulmasını sağlayacağına işarettir.

Rüyada bir gözü kör olmak hem de çok üzüleceğine, büyük bir projenin başına geçileceğine, sıkıntılı geçen ve çok büyük zararlara sebep olan bir dönemin kapanacağına ve hayırlı bir işe girileceğine tabir olunur.

Rüyada kendini kör görmek yapılmak istenen projeye hız verileceğine, rahat geçinerek yaşayacağına, ayakta ve uykusuz kalarak, sırtından terler akıtarak ama yine de ekmeğine leke sürmeyeceğine rivayet eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments