Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada babanın kolunun kırıldığını görmek

Rüyada babanın kolunun kırıldığını görmek

Rüyada babanın kolunun kırıldığını görmek başkaları hakkında gıybet yapmak suretiyle günaha düşeceğine, daha sonra bu durumdan dolayı kendisini suçlayacağına, hataların telafi edileceğine ve zamansız gelen kötü bir durumun tatlıya bağlanacağına, üzüleceğine, moralsiz ve düşünceli olacağına, ağız tadına, sağlığına, huzura ve mutluluğa kavuşacağına, kendisine çok daha büyük bir mevki edindirecek başarılar alacağına, kariyerinde ilerlemeye kaydedeceğine, deyim yerindeyse hevesin kursakta kalacağına, şanssızlık yaşanılacağına ve girilen işlerden elin boş dönüleceğine, mal ve mülk kaybı yaşanacağına, zararlı bir kişi ile uğraşılacağına, hayır getirecek bir işin sıkıntı yaratacak bir hal alacağına, kötü bir duruma sebep olacak bir adım atılacağına, sıkıntılı bir ruh haline bürünüleceğine, çok büyük bir umutsuzluk yaşadığı bir sırada hiç beklemediği büyüklükte bir kazanç elde edeceğine, bu sayede problemlerinden ve sıkıntılarından kurtulacağına, maddi sorunların ve iş yaşantısındaki olumsuzlukların kişiyi çok fazla yıpratacağına alamet etmektedir.

Rüyada babanın kolunun kırıldığını gördüyseniz:

  • Son dakika değişiklikleri veya bazı engeller yaşanabilir.

Rüyada babanın kolunun kırıldığını görmek yüzünün yeniden gülmeye başlayacağına, huzurunun da yerine geleceğine, kısa süre içinde meydana gelen istenmeyen bir olayın mutlu bir şekilde sona ereceğine, takdir toplayacağına, ticaret hayatında da garanti olacak bir yere geleceğine rivayet eder.

Rüyada kolumun kırıldığını görmek iyi bir aile reisi ve baba olacağına, haramdan uzak durup, Allah’a dua edeceğine, ibadetlerini de aksatmayacağına, aile bireyleri ya da bazı akrabalar ile kurulan ortaklık ve yapılan işbirliği sayesinde çok büyük kazançlar elde edileceğine ve büyük bir mutluluk duyulacağına yorulur.

Rüyada kolun kırıldığını görmek zahmetli işlerin kolay bir şekilde çözüme kavuşacağına, birçok insanla çok uzun süreli tartışmalar yaşayacağına, kendisini hiç olmadığı kadar sıkışmış hissedeceğine, yeni personeller ve yeni firmalarla anlaşacağına işaret etmektedir.

Rüyada kolu kırılmış görmek işlerinde istediği bereketi, verimi ve başarıyı yakalayacağına, iş sahibi olmak için uğraş verileceğine, uzun zamandan beri üzerinde çalışılan bir projenin başka kişilere faydalı olacak kadar geniş çaplı olacağına, gönül işlerinden yana çok kısmetli olacağına ve şansın yaver gideceğine rivayet eder.

Rüyada kolu kırılmak fakir çocukları giydireceğine, rızkının çok daha çeşitli hale geleceğine, çok hayırlı ve güzel olaylar ile karşılaşacağına, sevdiği kişilerden bulacağı maddi ve manevi yardımları bu akrabasının sorununu çözmek için kullanacağına ve böylece çok rahat edeceğine yorulur.

Rüyada kolun kırılmasını görmek rızkındaki ve kazancındaki verimin hiç eksilmeyeceğine, yaşamının afiyet içinde sürüp gideceğine, gerek maddi gerekse manevi olarak hiçbir eksiğinin gediğinin bulunmayacağına, eşlerin muhabbetinin artacağına, hayatı boyunca şansının yaver gideceğine inanılır.

Rüyada başka birinin kolunun kırıldığını görmek zenginliğinin artacağına, yaşamının lüks ve konfor içinde geçeceğine, rahatının kaçacağına, hata üstüne hata yaparak tüm şimşekleri üzerine çekeceğine delalet eder.

Rüyada kırılmış kol görmek hayat içinde tertemiz bir sayfa açılacağına, yolculuktan döndükten sonra büyük ve çok kazançlı işler gerçekleştirileceğine, karşısına kendisi için hayır, başarı ve huzur getirecek kişilerin çıkacağına, bu kimseler sayesinde yaşamına heyecan, renk ve eğlence geleceğine delalettir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments