Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada kolun kırılmasını görmek

Rüyada kolun kırılmasını görmek

Rüyada kolun kırılmasını görmek yapılan kötü bir davranıştan ötürü yakın bir arkadaşla aranın açılacağına, imkânlarının kendisini rahat yaşatacak kadar geniş olacağına, elindekilerinin kıymetini bileceğine, kızgınlıkların ve kırgınlıkların biteceğine ve hasreti çekilen bir kişiye kavuşulacağına, çok donanımlı ve deneyimli olunmasına rağmen işlerin istenildiği gibi gitmeyeceğine, amaçlarını ve hedeflerini de yerine getirme fırsatı vereceğine, girdiği tüm işlerde büyük zarar edeceğine, verilen emeklerin boşa gideceğine, hayırsız kişilerle iş yapmak zorunda kalınacağına, huzurunu ve mutluluğunu kaybedeceğine alamet etmektedir.

Rüyada kolun kırılmasını gördüyseniz:

  • Hemen hemen her konuda başarılı olma gayretleri içindesiniz.

Rüyada kol saatinin kırıldığını görmek yüzünü güldürecek bir haber alacağına, helal olan ekmeğe, makbul olan mallara kavuşacağına, üzüntülü bir haber alınacağına delalettir.

Rüyada babanın kolunun kırıldığını görmek zor durumlardan kurtuluşa erileceğine, yaptığı çalışmalar sayesinde sorunlarından kurtulacağına, insanlar tarafından sevileceğine, yeni bir ilişkiye başlanacağına inanılır.

Rüyada kol kırıldığını görmek Allah’ın izni ile sorunların tamamen son bulacağına, uzlaşmacı yaklaşımını kaybedeceğine, rahatsızlık veren bir kişiden uzaklaşılacağına delalet eder.

Rüyada kol saatinin camının kırıldığını görmek el attığı bütün işlerde çok büyük zararlara uğrayacağına, büyük kazanç getirecek işlere gireceğine, ona kavuşacağına delalettir.

Rüyada başka birinin kolunun kırıldığını görmek inanca ve cesarete sahip olacağına, yabancı uyruklu bir kimse ile evlenileceğine ve başka bir ülkeye yerleşme planları yapılacağına, işlerinde çok büyük ilerleme sağlayacağına tabir olunur.

Rüyada kolu kırılmış görmek zevkli ve güzel hale geleceğine, kimden akıl soracağına, onu helalinden kazanarak huzur içinde yiyeceğine işaret eder.

Rüyada kızının kolunun kırıldığını görmek uzun yıllardan beri hayal edilen şeylere kavuşulacağına, onurlu ve dürüst yolundan, ilkelerinden asla vazgeçmeyeceğine, çoluk çocuğa karışacağına, geçim derdi olmadan rahatlık içinde yaşayacağına ve hayatından razı geleceğine rivayet eder.

Rüyada annenin kolunun kırıldığını görmek özellikle iş konusunda büyük paralar kazandıracak girişimlerde bulunulacağına, kendisine uygun hayırlı bir kısmet bulup evleneceğine, hobilerine eğileceğine alamet eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments