Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada kolun kırıldığını görmek

Rüyada kolun kırıldığını görmek

Rüyada kolun kırıldığını görmek seyahat sırasında çok büyük miktarda para harcayacağına, güzel olaylarla karşılaşılacağına, aile hayatında da çok huzurlu ve mutlu olunacağına, rızkın günden güne genişleyeceğine, ancak yakın bir zaman içinde işlerinin düzeleceğine, az sayıda yılan kusmanız ise sıkıntınızın çok olmadığına veya olmayacağına, bekarlar için de kalabalık bir ailesi olan kişi ile evlilik gerçekleştirileceğine, sıkıntılı geçen ve çok büyük zararlara sebep olan bir dönemin kapanacağına ve hayırlı bir işe girileceğine, her birine ayrı ayrı teşekkür edeceğine ve çok büyük bir mutluluk ve huzur ortamı sağlayıp iş hayatında daha başarılı olunmasına çalışacağına işarettir.

Rüyada kolun kırıldığını gördüyseniz:

  • Kendinize zaman ayırın.

Rüyada annenin kolunun kırıldığını görmek hem de sağlığının ve neşesinin yerine geleceğine, işlerinin kötü gidişinin bir son bulacağına, kudret sahibi olacağına rivayet eder.

Rüyada kırılmış kol görmek imkânlarının çoğalacağına, çabaladıktan sonra hiçbir konuda hevesinin kursağında kalmayacağına, uzun soluklu bir işe girileceğine yorulmaktadır.

Rüyada kırılmış kol saati görmek verilen kararların iyi sonuçlar doğuracağına, hayatını kolaylaştıracak, renklendirecek ve eğlenceli hale getirecek işler yapacağına, huzurlu bir hayat süreceğine işaret etmektedir.

Rüyada kolu kırılmak maddi imkânların günden güne artması sayesinde hayır getirecek yollara girileceğine, elde bulunan fırsatların çok doğru ve kazanç getirecek şekilde kullanılacağına, attığı her adımın kendisine hayır getireceğine, mutluluğunun her geçen gün artacağına alamet etmektedir.

Rüyada babanın kolunun kırıldığını görmek attığı her adımda daha kötü durumlara düşeceğine, zor zamanlar geçirileceğine, bu yüzden rüyayı gören kişiye uygun olmayan ancak geçim sıkıntısı çektiği bir dönemde zorunlu olarak meşakkatli bir işte çalışmaya başlayacağına, çok hayırlı ve güzel sonuçlar elde edeceğine işaret etmektedir.

Rüyada kolun kırılmasını görmek elinde bulunan imkânları çok doğru ve bereketli bir şekilde kullanacağına, mali olarak çok güçlü hale geleceğine, işlerinin kısa bir zaman içinde çok iyi bir hal alacakken karşılaşılacak bazı durumlardan ötürü yarıda kalacağına delalet eder.

Rüyada başka birinin kolunun kırıldığını görmek sıkıntılarından kısa zaman içinde kurtulacağına, ters giden durumların düzeltileceğine, sorunların bir bir çözüme kavuşacağına, ortaya koyacağı başarılar sayesinde kazancının sürekli artacağına alamet etmektedir.

Rüyada kolunun kırılmasını görmek karanlık kişilerle muhatap olacağına, kişinin tüm günahlarının af olup, dünyadaki hayatının gönlünce geçeceğine, yanına kötülük uğramayıp, her zaman salih kişilerle birlikte olacağına, zarar getirecek bir işten uzak durulacağına, yardıma muhtaç kişilere yardım eli uzatılacağına ve hayatı değiştirip mutlu bir hayatın kapısını açacak bir konuda çok önemli bir karar verileceğine delalet eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments