Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada birinin kendini astığını görmek

Rüyada birinin kendini astığını görmek

Rüyada birinin kendini astığını görmek onurlarını kıracak konuşmalar yapacağına, sıkıntılarını atacağına, hayal ettiğinden de çok malı ve parası olacağına, sıkıntıların ve sorunların kolay bir şekilde çözüleceğine, dertlerinin ve hastalıklarının şifasını bulacağına, parasal olarak hayli iyi bir duruma gelineceğine, gayrimenkul sahibi olunacağına, bir sebeple maddi sıkıntıya düşeceğine, yaptığı hataları kısa zaman içinde düzelteceğine rivayet eder.

Rüyada birinin kendini astığını gördüyseniz:

  • Sadece konuşmak yerine planlarınızı uygulamaya geçirmelisiniz.

Rüyada ipe çamaşır astığını görmek yaptığı işlerin çok iyi kazançlar getireceğine, gittiği yerde çok iyi işler gerçekleştireceğine, sıkıntılarını kısa zaman içinde kimseden en ufak bir destek görmeden ortadan kaldıracağına işarettir.

Rüyada birinin surat astığını görmek zararlı bir alışkanlığın yakın bir zamanda bırakılacağına, yeni bir hayat kuracağına, zararlı bir alışkanlıkla uğraşan bir dostunun bu illetten kurtulması için destek olacağına ve işlerini zahmetsizce bitireceğine inanılır.

Rüyada başkasının kendini astığını görmek yaptığı çalışmaların boşa gideceğine, hayal ettiği şeylere bir türlü kavuşamayacağına, yeni çalışmalar ortaya konacağına, akıllı adımlar atacağına işaret etmektedir.

Rüyada kardeşinin kendini astığını görmek özgüveninin yerine geleceğine, bir sebeple attığı her adımda ve girdiği her çalışmada çok dikkat etmesi gerektiğine, çok uzunca bir süre boyunca büyük ve sorunlu zamanlar geçireceğine, rızkının artacağına, huzurunun, sağlığının ve mutluluğunun da yerine geleceğine rivayet eder.

Rüyada birinin kendini astığını duymak sorunlarından ve üzüntülerinden kısa bir zaman içinde kurtulacağına, sahip olduğu kılları sattığını gören kişinin de Allah yolunda ilerleyip, ilim irfan sahibi olacağına, kurtuluşu bulacağına, hayırlı kısmetler alacağına ve Allah’a şükredecek durumlara geleceğine yorulmaktadır.

Rüyada astral seyahat görmek kurulmuş bir ortaklığın bozulacağına, daha önce yaşanmış bir hastalığın nüksedeceğine, verilecek kötü ve başarısız kararlar yüzünden maddi sıkıntıların kısa bir süre içinde daha da artacağına, zorlukların günden güne artacağına rivayet etmektedir.

Rüyada başkasının perde astığını görmek zarar etme riskini en aza indireceğine, sıkıntılarını ve sorunlarını sona erdireceğine, sevdiği kişiler ile mutlu olacağına, aile hayatında çok hayırlı haberler alacağına, çeşitli dedikoduların ortasında kalınacağına, yuva kurmak için yapılan bir hamlenin boşa gideceğine tabir olunur.

Rüyada komşunun çamaşır astığını görmek aile büyüklerinden birinden azar işitileceğine, sorunlarının çözüleceğine, kişinin çevresinde zenginliği ile nam salacağına delalet eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments