Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada astral seyahat yapmak

Rüyada astral seyahat yapmak

Rüyada astral seyahat yapmak ağız tadının yerine geleceğine, gelirinin çoğalacağına, yaptığı tüm işlerde başarılı olup takdir toplayacağına, çok sıkıntı çektiği ve üzüldüğü konularda kendisini ferahlatacağına, çok büyük ve güzel gelişmelerin yaşanacağına, büyük bir işe kavuşacağına, içine kapanacağına, insan içine çıkmak istemeyeceğine, uzun zamandan beri üzerinde fikir birliği edilmiş bir konuda kötü bir haber geleceğine, bolluğun ve bereketin artacağına inanılır.

Rüyada astral seyahat yapmak gördüyseniz:

  • Bazı konularda isteksiz olabilirsiniz.

Rüyada astral seyahat yapmak onları doğru şekilde değerlendiremeyeceğine böylece kendisini şifa ve gelir kapılarına götürecek olan kısmetini de tepmiş olacağına, eline geçecek muhteşem fırsatları iyi kullanamayacağına, destek istediği kişilerden destek alamayacağına, iş hayatında büyük zararlara uğrayacağına, aile hayatında günden güne daha çok sıkıntı çekeceğine rivayet eder.

Rüyada astral seyahate cıkmak elde edilen kazanç ile daha farklı işlere girileceğine, sıkıntılarını dile getirmek istese de bir sonuç alamayacağına, başka işlere girme konusunda cesaret vereceğine alamet eder.

Rüyada astral seyahat görmek geçmişten gelen tüm sıkıntıların ve borçların sona ereceğine, eş, dost ve akrabaların katılacağı bir eğlence yapılacağına, canını ve malını hiçe sayacağına, güvenliğinden vazgeçeceğine yorulmaktadır.

Rüyada beyaz çamaşır astığını görmek zarar edilen işlerin kara geçirileceğine, hileli işler yapmakta geri kalmayacağına, hem toplumun hem de ailenin çok sevineceğine, uzun yıllar boyunca konuşulacağına yorulmaktadır.

Rüyada çarşaf astığını görmek eşler arasında maddi sebeplerden ötürü yaşanan tartışmaların tatlıya bağlanacağına, birbiri ardına yaşanan sorunların düzeleceğine, rüya sahibinin değişik iş kollarına yöneleceğine tabir olunur.

Rüyada komşunun çamaşır astığını görmek aile hayatında ve sosyal hayatta yaşanan tartışmaların kısa zaman içinde tatlıya bağlanacağına, fırsatların daha büyük getirileri olacağına, çok büyük kazançlar elde edeceğine, başarılı bir insan olacağına işarettir.

Rüyada arkadaşının çamaşır astığını görmek çok mutlu ve huzurlu bir hayata sahip olacağına ve çok hayırlı bir kısmet ile evlilik yolunda ilerleyeceğine, batıl amele, bir daha böylesine aciz durumlara düşmeyeceğine rivayet etmektedir.

Rüyada birinin surat astığını görmek yapılan hataların telafi edileceğine, büyük maddi ve manevi kazançlar elde edileceğine, hayırlı bir döneme girileceğine, sevinçli ve güzel günler görüleceğine, ana baba duasının alınması sayesinde çok hayırlı bir aile hayatına sahip olunacağına, vereceği çok büyük hatalı kararlar yüzünden çok kötü durumlara düşeceğine, manevi ve ailevi sorunların gün geçtikçe büyüyeceğine yorulur.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments