Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada babamın kavga ettiğini görmek

Rüyada babamın kavga ettiğini görmek

Rüyada babamın kavga ettiğini görmek çok rahat bir döneme girileceğine, başarılı ve kazançlı olacağına, el açmayacağına, huzurunun ve sağlığının yerinde olacağına, anne babasının hayır duaları alacağı işler yapacağına ve bu sayede ömür boyu yüzünün güleceğine, uzun zamandan beri tanış olunan birinden darbe yeneceğine, herkese eşit mesafede durup, eşit davranılacağına, doyasıya hasret gidereceğine, mallarının artacağına, şansının açılacağına, hayatının eğlenceli ve güzel hale geleceğine, bir sebeple uzun sürecek bir sıkıntı içine düşüleceğine delalettir.

Rüyada babamın kavga ettiğini gördüyseniz:

  • Maddi başlıklı veya yaratıcılık gerektiren işlerle ilgili konularda alışılmadık düşüncelerinizi devreye sokmalısınız.

Rüyada babamın kavga ettiğini görmek kendisini daha iyi hissedeceği güzel bir döneme gireceğine, istemeden bazı sorunlara ve sıkıntılara sebep olacağına, yakın bir zaman içinde çok zor bir işin atlatılacağına delalet eder.

Rüyada babasının kavga ettiğini görmek sevindirici olaylar yaşayacağına, rüya sahibinin başının sıkışması ile ailesinden yardım alacağına, mutluluğunun, keyfinin, yaşam isteğinin ve enerjisinin de baki olacağına işaret etmektedir.

Rüyada anneyle babanın kavga ettiğini görmek amaçların gerçekleştirilemeyeceğine, sıkıntılarından ve sorunlarından uzun bir zaman boyunca kurtulamayacağına, maddi ve manevi olarak çok büyük zararlar göreceğine, kazançlı bir ortaklığa adım atılacağına yorulmaktadır.

Rüyada anne ve babanın kavga ettiğini görmek çok büyük ve kötü durumlardan zarar görmeden çıkacağına, uzun zamandan beri almayı çok istediği bir şeyi yakın zamanda alacağına ve çok hayırlı ve faydalı bir işe girip çok güzel günler göreceğine, yaşlılığında da rahat edeceğine, yüklü siparişler alacağına işarettir.

Rüyada anne babanın kavga etmesini görmek araba ya da ev alma konusunda bazı adımlar atılacağına, huzursuzluklarla başa çıkmak zorunda kalınacağına, yaptıklarının ciddiyetine daha sonra varacağına inanılır.

Rüyada anne ve babasının kavga ettiğini görmek daha zengin hale geleceğine, sevilen kişilerle kurulacak bir ortaklık sayesinde çok ses getiren işlere girileceğine, verilen emekler sayesinde büyük kazançlar elde edileceğine işaret etmektedir.

Rüyada babanın biriyle kavga ettiğini görmek bir işe soyunacağına, nankörlük, vefasızlık ve haksızlık göreceğine, ticaretinin ilerlemeye başlayacağına delalet eder.

Rüyada ölmüş babayla kavga ettiğini görmek bütün emeklerin heba olacağına ve eğitimle ilgili olarak yapılan yatırımların zarar getireceğine, üzüntülü bir döneme girileceğine ve verilen sözlerin çok istenmesine rağmen tutulamayacağına, haksızlıkların ortadan kalkacağına delalet etmektedir.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments