Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada babayla kavga ettiğini görmek

Rüyada babayla kavga ettiğini görmek

Rüyada babayla kavga ettiğini görmek sorumsuzlukları yüzünden büyük sıkıntılara girilen bir kişi ile aradaki bağların kopartılacağına, öbür dünyada rahat etmesi için çeşitli güzel ve sevap defterinin açık kalmasını sağlayacak bazı şeyler yapacağına ve hayırlı ve güzel bir şekilde dualar edileceğine, sıkıntıların bu sayede aşılacağına, hayat içerisinde en zor anlarda bir çıkış yolu bulacağına, çok sıkıntılı bir hal alacağına, blöf yapan bir kişi yüzünden iş hayatında çok kötü bir duruma düşüleceğine, sistemli bir şekilde işleyen bir projede yaşanacak bir aksilik yüzünden işlerin rayından çıkacağına, böylece yaşanan uykusuz gecelerin biteceğine, kendisini büyük bir zenginliğin ve mutluluğun içinde bulacağına, zaman içinde işlerinin daha da büyük kazanç sağlayacağına, istenmeyen olaylardan ötürü yaşadığı kırgınlıkların zaman içinde biteceğine rivayet eder.

Rüyada babayla kavga ettiğini gördüyseniz:

  • Doğru olanı seçmek ise size kalıyor.

Rüyada anne babanın kavga ettiğini görmek yetim sevindireceğine, bolluk ve bereket dolu bir yuvaya sahip olunacağına, çok uzun ve zorlu bir dönemden ve sıkıntılı bir yoldan geçerek bu sıkıntıyı çözeceğine, yakın bir zaman içinde çalışma hayatı ile ilgili çok büyük adımlar atacağına tabir olunur.

Rüyada babamın kavga ettiğini görmek sevdiği bazı kişilerden ihanet göreceğine ve uzunca bir süre boyunca kendisini insanlardan uzak tutacağına, gireceği bir işte kendisini çok iyi yerlere getirecek çalışmalar gerçekleştireceğine, mutluluktan ayakların yerden kesileceğine rivayet etmektedir.

Rüyada annesiyle babasının kavga ettiğini görmek bilgili, kültürlü ve donanımlı hale geleceğine, makam sahibi olacağına, hiç olmadığı kadar zarar edeceğine, hanesinde rızkın, nimetin ve kazancın artacağına, hem ruhsal hem de bedensel olarak iyileşme kaydedeceğine rivayet etmektedir.

Rüyada babanın kavga ettiğini görmek çok hayırlı ve güzel sonuçlar alacağına, bundan sonra yapmak istediği çalışmalar için önayak olacak çalışmalar gerçekleştireceğine, dünyayı gezmek için yola çıkacak olan rüya sahibinin tüm hayatının bolluk ve bereket içinde geçeceğine, hayali kurulan herşeye kavuşulacağına tabir olunur.

Rüyada babanın biriyle kavga ettiğini görmek maddi ve manevi çok büyük kazançlar elde edeceğine ve kazandığı şeyleri hem kendi işleri için hem sevdiklerine yardım etmek için kullanacağına, eş, dost ve akrabaların sıkıntılarına çözüm bulunacağına, ticaretinin hızlanacağına, işlerinin çoğalacağına, hayatının da daha kolay, zevkli ve eğlenceli bir hale geleceğine delalet eder.

Rüyada ölmüş babayla kavga ettiğini görmek ağızdan çıkacak bir söz nedeni ile geri dönülmeyecek bir yola girileceğine ve bunların sonuçlarının kişinin tüm özel hayatına, iş hayatına olumsuz şekilde yansıyacağına, hakkı olanlara kavuşacağına, yeni işler yapma imkanı elde edeceğine, elinde bulunan imkânlar sayesinde çok iyi yerlere geleceğine tabir olunur.

Rüyada babasının kavga ettiğini görmek dünya hayatında huzurlu olmaya, aile ve meslek hayatında gerçek mutluluğu ve huzuru yakalayacağına, elde bulunan mal mülkün bir kısmını beraberinde götürecek bir işe girileceğine inanılır.

Rüyada anneyle babanın kavga ettiğini görmek aile içinde sürekli tartışmaların ve kavgaların baş göstereceğine, zamanını Allah yolunda hayır işleriyle geçireceğine, işlerinin büyük bir başarı kazanması sayesinde yüklü miktarda para kazanacağına ve ailesi ile çok mutlu ve huzurlu bir hayat süreceğine yorulur.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments