Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada çeşmeden temiz su içmek

Rüyada çeşmeden temiz su içmek

Rüyada çeşmeden temiz su içmek çok sıkıştığı bir durumda aile bireylerinden birinin desteğinin alınacağına, büyük firmalardan mevki ve makam içeren iş teklifleri alınacağına, herkesin takdir edeceği, imreneceği ve adından övgü dolu sözlerle bahsedeceği kimse haline geleceğine, işlerinin, düzeninin ve hayatının da alt üst olacağına, işlerinin hal yoluna gireceğine, borç ödemeye, böylece hayata yeniden sarılacağına, iş hayatının gün geçtikçe daha kötü bir duruma geleceğine işaret etmektedir.

Rüyada çeşmeden temiz su içmek gördüyseniz:

  • Kariyerinizi, işinizi veya genel anlamda toplum içindeki duruşunuzu ilgilendiren konularda hızla ilerlemeye başlıyorsunuz.

Rüyada çeşmeden temiz su içmek emeklerin karşılığında hak edilen noktaya gelineceğine, hedeflerin gerçekleştirileceğine, maddi anlamda refahın yerinde olacağına, çok daha rahat bir hayata kavuşup daha güzel ve sağlıklı bir eve çıkacağına, her türlü başarıyı elde edeceğine yorulmaktadır.

Rüyada çeşmeden temiz su aktığını görmek belalı insanlara denk geleceğine, kendisini çok rahatsız hissedeceğine, kurulu düzeninin olacağına rivayet eder.

Rüyada çeşmeden akan temiz su görmek yönetici koltuğuna oturtulmaya layık görüleceğine bu sayede gelirinin de önemli oranda çoğalacağına, gerçekleştireceği çalışmalarla adından sıkça söz ettireceğine, çok büyük ferahlık yaşayacağına ve kısa zaman içinde çok mutlu günler geçireceğine yorulmaktadır.

Rüyada çeşmeden temiz su doldurmak çok büyük mutluluklar yaşayacaklarına, rüya sahibinin, uzun bir zamandır yaşadığı can sıkıntısının ortadan kalkacağına, evinden neşenin ve eğlencenin eksik olmayacağına, onları kendi gözünden bile sakınacağına delalettir.

Rüyada çeşmeden bardakla su içmek elindeki herşeyi kaybedeceğine, sorunlu bir akrabadan gelecek kötü haber yüzünden üzüntü duyulacağına, göstereceği üstün yeteneklerin takdire layık görüleceğine delalet etmektedir.

Rüyada çeşmeden tuzlu su içmek sorunların kısa zaman içinde sona ereceğine, kurulan yuvada mutlu ve huzurlu bir ömür sürüleceğine, aile bireyleri ile hiç yoktan yere tartışma yaşayacağına ve hem kendisini hem ana babasını üzecek bir duruma düşeceğine işaret etmektedir.

Rüyada çeşmeden soğuk su içmek sorunların tarihe karışacağına, ettiği tüm duaların kabul edileceğine ve mal mülk sahibi olacağına, sorunların ve sıkıntıların ortadan kalkacağına rivayet etmektedir.

Rüyada akar çeşmeden su içmek kederleneceğine, gittiği her yere beraberinde uğur götüreceğine, gücünün ve şansının yaver gideceğine yorulmaktadır.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments