Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada berrak su içmek

Rüyada berrak su içmek

Rüyada berrak su içmek yaşamının olumlu ve hayırlı şekilde ilerleme göstereceğine, yaşayacağı eğlenceli, zevkli ve keyifli günlerin sayısının artacağına, zorluklar karşısında göstereceği tutuma ve başka kişilere olan davranışlarına, hakkaniyetine göre değer kazanacağına, dostlukta ve evlilikte başarısız ve mutsuz olacağına, bazı kişiler ile kurulacak çeşitli iş birliktelikleri ile hayal edilen herşeye kavuşulacağına, bu sayede kısa zaman içinde çok büyük kazançlar elde edileceğine, yapılan bir hata yüzünden çekilen sıkıntının arkadaşların vereceği destek sayesinde sona ereceğine, bir sebeple çeşitli sorunlar yaşanacağına, çok büyük ve güzel bir ilişkinin başlayacağına, çok büyük atılımlar yapacağına rivayet etmektedir.

Rüyada berrak su içmek gördüyseniz:

  • Bazı konu veya işlerdeki rahatsızlıkları veya düzensizlikleri bir şekle sokmak zor olabilir.

Rüyada temiz berrak su içmek başkaları hakkında gıybet yapmak suretiyle günaha düşeceğine, yaşanan eksikliklerin giderileceğine ve çok büyük ve güzel işlerde başarı kazanılacağına, dünya nimetlerinden sonuna dek yararlanacağına yorulur.

Rüyada berrak su içmek isabetli kararlar alacağına, sevinçli ve hayırlı haberler alınacağına, ana baba duası alınması sayesinde hayatın günden güne daha iyiye gideceğine, büyük üzüntülere sebep olacağına yorulur.

Rüyada durgun berrak su görmek iş konusunda kısmetin açılacağına, çözümsüz hale gelmiş sorunlara çare bulunacağına, başarısının ve mutluluğunun önüne geçen kişilerin, olguların ya da durumların da tehlike olmaktan çıkacağına alamet etmektedir.

Rüyada berrak temiz su görmek heyecanlı ve hızlı günler geçireceğine, aile hayatı ile ilgili olarak çok önemli bir adım atılacağına, hayırlı insanlarla karşılaşıp, işlerinin de en hayırlı şekilde sonuçlanacağına yorulmaktadır.

Rüyada berrak suyun içinde yürümek sağlığının yerine geleceğine bunun da kendisine hayattan eskisi gibi zevk alma olanağı sunacağına, rakibine karşı galibiyet kazanacağına, hayatına bolluk ve bereket geleceğine yorulmaktadır.

Rüyada mavi berrak su görmek yakın bir arkadaşın desteğiyle çok istenen bir konuda önemli bir adım atılacağına ve düşmanların ve rakiplerin üzülmesini sağlayacak bazı kararlar verileceğine, yine deyim yerindeyse onun yar ve yardımcısı olacağına, omuzlarındaki yükün giderek ağırlaşmasıyla hayat enerjisinin düşeceğine yorulur.

Rüyada berrak suya dalmak ortaklık kurulan bir işte ihanet görüleceğine, iş konusunda çok büyük hatalar yapılacağına, sağlık sorunlarının ortaya çıkacağına, uzun zamandan beri tanış olunan birinden darbe yeneceğine, sevdiği bazı kişilerden ihanet göreceğine inanılır.

Rüyada masmavi berrak su görmek sorunlarından ve sıkıntılarından ötürü çok zor zamanlar geçireceğine, endişe ettiği işlerin son bulacağına, içinde bulunduğu sorunların günden güne artacağına, kendisini üzen kişiler ile arasının açılacağına ve ters gitmekte olan her şeyin normale döneceğine, ahiret hayatı için güzel hareketlerde bulunacağına işaret etmektedir.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments