Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada temiz atlet görmek

Rüyada temiz atlet görmek

Rüyada temiz atlet görmek bol kazançlı bir işe girileceğine, hayırlı bir kısmetle tanışılacağına, kırgınlıkların biteceğine, miskinlikten kurtulup daha çok çalışmak için heves içinde olunacağına, yakın bir zamanda kendi işini kurmak için harekete geçeceğine, hayal ettiği herşeye bu dönem içinde yavaş yavaş kavuşacağına, bir sebeple borcun gittikçe artacağına, iş dünyasında ve toplumda çok saygın biri olarak anılır olacağına, başarıların her geçen gün çoğalacağına, kazancın artacağına, işe gösterilen ilginin artacağına, itibarın ve makamın yükseleceğine, zahmetli bir işin hızlı ve kolay bir şekilde nihayete erdirileceğine, çok uzun yıllar boyunca herhangi bir sağlık sorunu ile karşılaşmadan yaşayacağına ve uzun zamandan beri görmediği arkadaşları ile bir düğün ya da doğumgünü gibi bir sebepten ötürü bir araya geleceğine delalet etmektedir.

Rüyada temiz atlet gördüyseniz:

  • Her şey aynı anda üzerinize gelebilir.

Rüyada temiz atlet giymek gelirinin giderinden fazla olacağına, karşısına çıkan aksiliklere, zorluklara, sıkıntılara ve sorunlara göğüs gereceğine bu sayede işinde zafer elde edeceğine, deneyim kazanacağına, bir sebeple işlerinin yeteri kadar iyi olmayacağına, sıkıntıları atlatmak için türü yollar deneyeceğine rivayet etmektedir.

Rüyada temiz atlet görmek daima ona hürmet göstereceğine, bir dediğini iki etmeyeceğine, onu kendisinden daha çok seveceğine ve ona yaşlılığında adeta bir bebeğe bakar gibi bakacağına, güzellik ve hayır geleceğine, kendini tatmin etmek için yaşayacağına yorulur.

Rüyada ölüye atlet vermek maddi ve manevi olarak zor zamanlar ve sıkıntılı günler geçireceğine, işlerini, yaşayacağı büyük bir sorun yüzünden kısa süreliğine ertelemek zorunda kalacağına, yeni fırsatlar elde edeceğine, doğru kararlar alarak iş hayatında değişiklikler yapacağına, bazı konularda işleri için doğru kararlar vereceğine tabir olunur.

Rüyada başkasının atletini giymek hayırlı bir kalabalık oluşturacaklarına rüya sahibinin de o insan topluluğuna tabi olacağına, bir sebeple rüya sahibinin neredeyse insanlara küseceğine, çok büyük üzüntü yaşayacağına, hane içinde çatlak seslerin yükselmesi ve herkesin kendi başına hareket etmesi üzerine aile birliğinin sarsılacağına işaret etmektedir.

Rüyada yeşil atlet giymek kişinin hem sağlığının hem de neşesinin bozulacağına, yarınlara olan bakış açısının olumlu yönde değişeceğine, birlikte daha iyi işlere imza atacaklarına ve işlerinin rakiplerini kıskandıracak kadar iyi bir şekilde ilerleyeceğine işarettir.

Rüyada atlet giydirmek malında zulüm meydana gelmesine, maddi imkânlarının artacağına, yaşam koşullarının çok daha iyi hale geleceğine, eşler arasında büyük bir bağ kurulacağına delalet eder.

Rüyada sarı atlet görmek kendisini üzenleri hayatında çok büyük bir mutluluk yaşayarak uzaklaştıracağına ve çok sevineceğine, yeni kararların mutluluk ve başarı getireceğine, arkadaşına söylediği bir sırrın açığa çıkması yüzünden bazı kimselerle arasında kırgınlıklar yaşanacağına inanılır.

Rüyada atlet aramak hiçbir eksiğinin olmayacağına ve lüks bir hayat geçireceğine, atılan adımlar sayesinde çok büyük başarılar ve kazançlar elde edileceğine, üzüntüsüne ve sıkıntısına ortak olacağına yorulmaktadır.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments