Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada başkasının atletini giymek

Rüyada başkasının atletini giymek

Rüyada başkasının atletini giymek toplum içindeki saygınlığının artacağına, zor işlerin çok büyük bir kolaylık sayesinde çözüme kavuşacağına, büyük bir başarının elde edileceğine, nankör bir kişi ile muhatap olunacağına, kendisini çekemeyen insanları yenilgiye uğratacağına, bir sebeple cimriliği ile çevresinin dikkatini çekeceğine, rahatının bozulacağına, büyük sıkıntılar çekeceğine, iş hayatının bozulmasına sebep olan kişileri ve rakiplerini çok büyük bir bozguna uğratacağına, iş hayatında yaşadığı bütün sorunları aşacağına, uğradığı bütün zararları telafi edeceğine işaret etmektedir.

Rüyada başkasının atletini giymek gördüyseniz:

  • Konu hakkında sakinliğinizi korumalısınız.

Rüyada yeşil atlet giymek uzun bir hayat yaşayacağına, sonuçtan memnun kalacağına, çok zor zamanlar geçirileceğine işaret etmektedir.

Rüyada atleti ters giymek ele geçen parada artış olacağına, maddi gücünü kaybedeceğine, fakirleşeceğine, kötü ve tatsız sözler işiteceğine, yaşamdan elini eteğini çekeceğine ve içine dönerek, kabuğuna çekilip evden çıkmaz ve insanlarla da konuşmaz olacağına, kardeşler arasında uzun zamandan beri yaşanan büyük tartışmaların sonlanacağına yorulmaktadır.

Rüyada erkek atleti giymek çok büyük üzüntüler yaşayacağına ve işlerini toparlamak için sürekli çaba göstereceğine, yüklü miktarda kazanç elde edileceğine, hesapsız planları uygulayacağına bu yüzden de emeklerine yazık edeceğine işaret etmektedir.

Rüyada atlet giydirmek gelecekte güzel günlere kavuşacağına, bir daha böylesine aciz durumlara düşmeyeceğine, verilen emeğin boşa çıkmayacağına, hayırlı ve güzel günlerin yakında olduğuna, büyük kazançlar elde edileceğine, uzun bir dönemden beri devam eden bütün sıkıntıların silineceğine ve çok büyük bir rahatlık ve mutluluk yaşayacağına işaret etmektedir.

Rüyada beyaz atlet giydiğini görmek kimseye muhtaç olmadan huzur içinde bir hayat süreceğine, kazancı sayesinde etrafındaki insanların da sorunlarına çare olacağına, uzun zamandan beri hayal ettiği şeylere çok kısa sürede kavuşacağına, ortak olarak gireceği bir işte hiç beklemediği kadar büyük kazançlar elde edeceğine inanılır.

Rüyada kadın atleti giymek karlı işler yapma olanağı elde edeceğine, kısmet alacağına, yakın bir zamanda okul hayatının tekrar başlayacağına, sıkıntıların içinden rahat bir nefes alınacağına, bol kazançlı ve hayır dolu bir işe girileceğine alamet eder.

Rüyada kırmızı atlet giymek işlerin büyüyeceğine, ticari ve maddi kaybın karşılanacağına, kişinin yüzünün güleceğine, hayatının güzelleşeceğine ve işlerinin de kolaylaşacağına, iş hayatında kendi ayakları üstünde duracağına yorulur.

Rüyada beyaz atlet giymek iş hayatının nerdeyse tüm zorluklarının kısa sürede ortadan kaldırılacağına ve yapacağı birçok çalışma ile hayırlı kazançlar elde edeceğine, bir süre kendini herkesten izole etmesine neden olacağına, ferahlığa çıkacağına ve hem iş hayatında hem aile hayatında çok iyi ve hayırlı mevkilere geleceğine işaret eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments