Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada temiz atlet giymek

Rüyada temiz atlet giymek

Rüyada temiz atlet giymek sevdiği kişileri çok üzeceğine, aile hayatı ile ilgili sevinçli ve hayırlı haberler geleceğine, işlerindeki verimin ve bereketin düşeceğine, şimdiye kadar yaşadığı sıkıntılarının sona ereceğine, üzüntülerinin ve sıkıntılarının en kısa sürede sona ereceğine ve her zaman mutlu bir kişi olacağına, hiç tatmadığı heyecanları tadacağına ve bilmediği duyguları öğreneceğine, iş hayatında alınacak zaferler sayesinde rakiplerin geride bırakılacağına, böylece olabildiğince aşama kaydedeceğine, ortak olarak gireceği bir iş sayesinde aile hayatının çok güzel bir hal alacağına delalet etmektedir.

Rüyada temiz atlet giymek gördüyseniz:

  • Olayların her halini doğru açılardan değerlendirmeye çalışmanız önem taşıyor.

Rüyada temiz atlet giymek ailesiyle saadet içinde yaşayacağına, kolaylıklarla karşılaşacağına, sorunlarından ve sıkıntılarından kısa zaman içinde kurtulacağına işaret eder.

Rüyada temiz atlet görmek karlı işler alacağına, zor bir hayat sürmeye başlayacağına, zengin bir hanımdan yardım görüleceğine rivayet eder.

Rüyada beyaz atlet giymek eline geçen fırsatları çok iyi bir şekilde değerlendirerek kimsenin yapmak istemeyeceği ancak çok kazanç getirecek çalışmalara imza atacağına, yapılan bir hata yüzünden zor zamanlar geçirileceğine, sağlıkla ilgili bazı sorunların baş göstereceğine, anne ya da baba ile ters düşüleceğine, kısa süreli bir yolculuğun yaşanacak aksilikler yüzünden gereğinden fazla uzayacağına işaret etmektedir.

Rüyada atlet giydirmek en yakın zamanda çok iyi haberler alacağına, çok büyük atılımlar yapacağına ve bu atılımlar sayesinde iş hayatında çok büyük kazançlar elde edeceğine, ticaret hayatını ilerleteceğine yorulmaktadır.

Rüyada atleti ters giymek yaşadığı üzüntünün sona ereceğine, işlerin kötüye gitmesi yüzünden zararın günden güne daha da artacağına, yokluk ve fakirlik içinde olacağına işaret eder.

Rüyada yeşil atlet giymek sevdiği kişiler ile büyük bir rahatlık yaşayacağına ve uzun zamandan beri çok istediği bir işe gireceğine, çok mutlu olacağına, maddi anlamda refahın yerinde olacağına işaret eder.

Rüyada başkasının atletini giymek kendisine kötülük gelmemesi için o kişinin gözetimi altında bulunacağına, rahat ve güzel günler geçireceğine, hatadan dolayı zarar edeceğine delalet eder.

Rüyada atlet giydiğini görmek kendi hayatıyla ilgili kararları tek başına alamayacağına, hayır getirecek bazı çalışmalar gerçekleştireceğine, aklında bulunan birçok şeyi gerçeğe çevireceğine, zahmetli işlerden hayırlı bir şekilde kurtulacağına, rüyayı gören kişinin o kimseye karşı içine kurt düşeceğine ve kafasında bazı soru işaretleri uyanacağına alamet eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments