Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada yeşil atlet giymek

Rüyada yeşil atlet giymek

Rüyada yeşil atlet giymek yaptığı işin kalitesi sayesinde herkesin rağbet ettiği ve işini yaptırmak isteyen kimse konumuna geleceğine, bir sebeple hiç olmadığı kadar zor durumlara düşeceğine, sorunlu bir hayat yaşayacağına, yaşanan bir sağlık sorununun şifa bulacağına, atılan adımların az miktar kazanç sağlayacağına ve hayırlı bir kısmetle evlilik yolunda adım atılacağına ancak devamının bir türlü gelmeyeceğine, hiç beklemediği bir anda çok kötü bir durumla ya da hiç beklemediği bir tartışma ile yakın bir arkadaşı ile küçük de olsa bir kırgınlık yaşayacağına, çok zor zamanlar geçireceğine, ancak yakın bir zaman içinde işlerinin ve emeklerinin karşılığını fazlasıyla alacağına, uzun süre büyük üzüntüler duyulacağına, iş dünyasında çok konuşulacak bir mevkiye sahip olunacağına, kırgınlık yaşanan bir kişinin özür dileyeceğine tabir olunur.

Rüyada yeşil atlet giymek gördüyseniz:

  • Yapılacak ciddi konuşmalar ev giderleri konusunda planlamaya yardım edebilir.

Rüyada yeşil atlet giymek yapılan her işte hayır duası alınacağına, parasal olarak hayli iyi bir duruma gelineceğine, gayrimenkul sahibi olunacağına, girdiği tüm işlerden alnının akıyla çıkacağına ve kendisine hedef olarak koyduğu noktayı çok çalışarak ve azim göstererek kısa zaman içinde geçeceğine işaret etmektedir.

Rüyada atleti ters giymek kendisine yardın etmedikleri için en yakın arkadaşlarına bile küseceğine ve artık sadece kendisine uygun bir hayat yaşayacağına, manevi olarak çok güzel ve huzurlu bir döneme girdiğine ve yakın bir zaman içinde daha iyi yerlere geleceğine, sorunlarından ve sıkıntılarından kurtulup rahata ereceğine delalet eder.

Rüyada atlet giydiğini görmek maddi kaynakların daha etkin bir şekilde kullanılacağına, başarılı birçok çalışmaya ve projeye imza atılacağına, içinin de rahat edeceğine rivayet eder.

Rüyada kırmızı atlet giymek büyük fırsatlar ile işinde yükseleceğine, içindeki tüm sıkıntılardan kurtulup hayırlı bir kısmet ile evleneceğine ve bir ömür boyu mutlu ve huzurlu yaşayacağına, sevinçten deyim yerindeyse havalara uçacağına, kötü, fesat, dedikoducu ve kem gözlü kimselerden de korunacağına yorulmaktadır.

Rüyada erkek atleti giymek işlerin bu yüzden epey aksayacağına, sıkıntı veren olayların tatlıya bağlanacağına, girilecek olan işte büyük bir başarı kazanılacağına, bol şanslı bir döneme girileceğine yorulmaktadır.

Rüyada atlet giydirmek maddi kayıpların olacağına, sorunların yakın zaman içinde çözüme ulaşacağına, hayatında hiç olmadığı kadar huzurlu ve keyifli olacağına delalet etmektedir.

Rüyada beyaz atlet giydiğini görmek sevgi ve saygı çerçevesinde çok büyük bir ilişki yaşanacağına, ancak daha sonra bu sorunlardan kolayca kurtulacağına, bir sebeple çok büyük zarar edileceğine işaret etmektedir.

Rüyada temiz atlet giymek ihtiyaçlarını gidermekte maddi sıkıntı çekmeyeceğine, sevilmeyen bir erkek arkadaş ise onun hakkında kötü haberler duyulacağına, yaşadığı kötü olaylar yüzünden ruhunda oluşan yaraları sarmak için çok büyük bir çaba sarfedeceğine, hayırlı bir kısmet ile tanışıp üzüntülü ve sorunlu ruh halinden kurtulup yine gülmeye ve eğlenmeye başlayacağına yorulur.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments