Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada sarı atlet görmek

Rüyada sarı atlet görmek

Rüyada sarı atlet görmek işindeki bereketin de çoğalacağına, kalbindeki Allah sevgisi ve kuvvetli imanı sayesinde günahtan uzak durarak yaşayacağına, diplomalı kimse olacağına, hayırlı bir kısmetle dünyaevine girileceğine ve bazı tatsızlıklar yaşanacağına, bazı büyük sıkıntılar yaşayacağına, düşkün kimselerin elinden tutarak Allah katında sevabı bol bir mümin olarak kabul göreceğine, atılan adımların getireceği zorlukların ve kişinin uğradığı haksızlıkların sona ereceğine, insanlar arasında barışın sağlanacağına delalettir.

Rüyada sarı atlet gördüyseniz:

  • Belli bir maceraya atılmanın kaynaklarınızı doğru kullanmanız anlamına geldiğini düşünebilirsiniz.

Rüyada sarı atlet görmek ruhunun şifa bulacağına, sağlığının ve ağız tadının da yerine geleceğine, bir sebeple çok büyük üzüntüye uğrayacağına, dil eğitimi almak için yurt dışına gideceğine delalettir.

Rüyada mor atlet görmek çok üzüntülü zamanlar geçireceğine ve hayatını çok kötü bir şekilde etkileyecek olaylar yaşayacağına, dertlerin ortadan kalkacağına, sevinçli ve hayırlı bir haber alınacağına, kısa süre içinde başarı getirecek bir işe girileceğine, kırılan kalplerin tamir edileceğine ve kardeşlerin birbirine daha çok bağlanacağına rivayet etmektedir.

Rüyada pembe atlet görmek tartışmaların ve huzursuzlukların biteceğine ve haneye eskisi gibi bolluk ve bereket yağacağına, olumsuz olaylar yaşayacağına, iş hayatında ortaya konan çalışmaları kıskanan rakipler ile bazen münakaşa edileceğine ve personelle ilgili istenmeyen bir durumun ortaya çıkacağına işarettir.

Rüyada beyaz atlet yıkamak iş hayatında çok büyük bolluk ve berekete kavuşulacağına, sürpriz gelişmelerle karşılaşacağına, güzel günler geçireceğine, maddi açıdan büyük kazanç getirecek projelere imza atılacağına delalet etmektedir.

Rüyada yıkanmış atlet görmek çok sıkıntılı ve zor günler geçirileceğine, huzur ve sessizlik içinde yaşayacağına, mühim bir hastalıkla mücadele edeceğine rivayet etmektedir.

Rüyada atletle dolaşmak sorunlu olaylar ile karşılaşacağına, yakın bir dostla ters düşüleceğine, bir sebeple borcun gittikçe artacağına yorulur.

Rüyada ölüyü atletle görmek çeşitli nedenlerden ötürü ayrılık yaşayanların kavuşacağına, kazanılan ama henüz ele geçmeyen paraya, kısa zaman içinde çok sevilen birisi olacağına yorulmaktadır.

Rüyada kendini atletle görmek üzüntü veren bir durumun iyice araştırılıp çözüme kavuşturulacağına, hayatın güzelliklerinin farkına vararak yaşayacağına, çok büyük ve kazançlı çalışmalar elde edeceğine ancak daha sonra sıkıntılı bir döneme gireceğine rivayet eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments