Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada atlet giydirmek

Rüyada atlet giydirmek

Rüyada atlet giydirmek ekmeksiz ve aşsız kalacağına, onlarla dayanışma içinde olacağına, sıkıntıların ve dertlerin silinip gideceğine, işlerin kötüye gitmeye başlayacağına, ortaklar arasında bazı tartışmaların meydana geleceğine, hiçbir güçlükle karşılaşmadan yolunda ilerleyeceğine, koltuğunun yükseleceğine, güzel günlerinin geride kalacağına, rızkındaki ve kazancındaki verimin hiç eksilmeyeceğine rivayet etmektedir.

Rüyada atlet giydirmek gördüyseniz:

  • Bir süredir beklediğiniz parasal başlıklı haberler neticeye ulaşabilir.

Rüyada kadın atleti giymek çok daha iyi bir hayata sahip olacağına, sıkıntıdan tırnaklarını yiyeceğine, kara kara düşüneceğine ve kimselerle konuşmaz olacağına, ailevi konularda çok daha fazla sorumluluk alınacağına tabir olunur.

Rüyada başkasının atletini giymek yardım için kurulan bir kuruma destek olunacağına, büyük bir hayalini gerçeğe çevireceğine, atacağı hayırlı adımlar ve vereceği kararlar sayesinde çok mutlu ve güzel günler göreceğine, aile hayatı içinde büyük mutluluklar yaşayacağına, maddi sıkıntıların vuku bulacağına, işlerin günden güne azalması yüzünden borçlarının artacağına, bazı engellerle karşılaşacağına, planların istediği gibi gitmeyeceğine tabir olunur.

Rüyada yeni atlet giymek maddi olarak uğradığı zararı telafi edeceğine, bir kimseye iftira atıp, arkasından gıybet edeceğine, kafasını toparlayamayacağına, hayatının kontrolünü eline alamayacağına, bunalımlı ve buhranlı günler geçireceğine alamet eder.

Rüyada beyaz atlet giymek çok kötü durumlara düşeceğine, sorunlarından ve sıkıntılarından ötürü ruhsal olarak hasta olacağına, hayatı daha güzel ve dolu dolu yaşamak için yeni alışkanlıklar edinileceğine, güveninin artacağına işaret etmektedir.

Rüyada erkek atleti giymek bir sebeple çok büyük zararlar edeceğine, düşündüğü bir projeyi gerçekleştirmek konusunda büyük bir azim gösterdiği halde yardım eden kişiler tarafından yarı yolda bırakılacağına, kendisini çok zor zamanlar içinde bulacağına, girdiği bazı projelerde hakkının yeneceğine, hayırlı bir kısmetle dünyaevine girileceğine, yakın bir zamanda da vatana ve millete hayırlı bir evlada sahip olunacağına alamet etmektedir.

Rüyada yeşil atlet giymek hayırlı ve güzel olaylar sayesinde rahat edilecek ve mutlu olunacak bir döneme girileceğine, iyi ve kolay geçim halinde olacağına, hatalarını fark edeceğine rivayet etmektedir.

Rüyada temiz atlet giymek hayatında yeni ufuklar açacağına, kırgınlıkların ve kızgınlıkların geçeceğine, alın terinin ve tükettiği nefesin kazandıklarına değeceğine, hakkı olanı da sorunsuz ve sıkıntısız şekilde alacağına delalettir.

Rüyada atlet giydiğini görmek rakiplerin kurduğu bir tuzak yüzünden maddi zararlara uğranacağına, iş hayatında yaşanan bazı kayıplar yüzünden sahip olunan mevkinin kaybedileceğine, söz sahibi olacağına, işlerin düzelmesi için yeni bir yol seçileceğine, kurulmuş olan bir ortaklığın zarar getirdiği fark edildiği anda feshedileceğine ve uğranılan zararı düzeltmek için epey uğraşılacağına alamet etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments