Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada atlet aramak

Rüyada atlet aramak

Rüyada atlet aramak maddi gücünü kaybedeceğine, kazancının ve rızkının düşeceğine, istediği gibi bir hayata kavuşacağına, sevdiği kişiler ile çok hayırlı ve büyük atılımlar gerçekleştireceğine, rüya sahibinin de tabiri caizse bu girişimi yaptığı için lanet okuyacağına, rüya sahibinin sevdiği kişiye kavuşacağına, fırsatların heba edileceğine, yorucu geçen bir döneme girileceğine, uzun zaman boyunca maddi bir zarara sebep olacak bir işin peşinden gidileceğine ve zorluklarla başetmek zorunda kalınacağına, alacağı hayırlı kararların geleceğini olumlu yönde etkileyeceğine rivayet eder.

Rüyada atlet aramak gördüyseniz:

  • Sonuçlarını etkileyemeyeceğiniz işler veya konular için gereğinden fazla gayret gösterebilirsiniz.

Rüyada atlet aramak ailesini kaybedeceğine, hane içine deyim yerindeyse ay doğacağına, sağlığının ve moralinin bozulacağına alamet eder.

Rüyada don atlet kalmak aynı hatayı ikinci kez tekrarlamayacağına, kısmet alacağına, ancak daha sonra doğru adımların atılması ve gereken kararların hızlı bir şekilde verilmesi ile çözüme kavuşulacağına işarettir.

Rüyada birine atlet vermek imkânlarının azalacağına, geçiminin zorlaşacağına, hayatında yokluğun başgöstereceğine, rüya sahibinin hayatından razı geleceğine, hem mutluluk hem de mal mülk sahibi olacağına, hiç istemediği olaylar ile karşılaşacağına inanılır.

Rüyada kendini atletle görmek eninde sonunda istediği başarıya ulaşacağına, yaptığı çalışmaların heba olacağına, sıkıntılarından ve sorunlarından kısa süre içinde kurtulacağına, yakın bir zaman içinde yüksek bir mevkiye terfi edeceğine delalet etmektedir.

Rüyada yeni atlet görmek eline geçen fırsatların bazı olaylar yaratacağına, her zaman merhametli biri olarak davranılacağına ve sevap işleneceğine, çok iyi işlere imza atıp büyük miktarlarda para kazanacağına yorulmaktadır.

Rüyada atleti ters giymek hırsının ve nefsinin kurbanı olmayacağına, o kilerin gittikçe rızıkla dolacağına, kişinin evlatlarının artacağına, malının ve parasının da büyüyeceğine, yeni arkadaşlıklar kuracağına rivayet eder.

Rüyada beyaz atlet giyen birini görmek yaşanacak bir sağlık sorununun kısa süre içinde çözüme kavuşacağına ve ferah bir döneme girileceğine, üzüntüden gülmeyi unutmuş olan gözlerinin ve yüzünün yeniden güleceğine, kısmetinin, şansının ve bahtının bundan sonrası için açık olacağına, çekilen sıkıntıların son bulacağına, rahat bir yaşama kavuşulacağına,  mutlu ve zengin bir kişi olunacağına ve çok hayırlı ve yüklü miktarda kazanç elde edileceğine yorulur.

Rüyada kırmızı atlet giymek bir sebeple maddi sıkıntıya düşeceğine, bazı sıkıntılara düşeceğine, ancak yılmayacağına delalet etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments