Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada ölüye atlet vermek

Rüyada ölüye atlet vermek

Rüyada ölüye atlet vermek zahmete düşeceğine, her attığı adımda amaçlarına bir adım daha yaklaştığına ve çok büyük zorluklar yaşasa bile ve birçok problem ile karşılaşsa bile yine de en kısa zamanda muradına ereceğine, çok büyük ve güzel çalışmalara imza atılacağına, bir sebeple çok zor zamanlar geçireceğine, kendisini bu duruma düşüren kişiler ile irtibatını tamamen keseceğine, yaptıkları şeylerden ötürü rüya sahibinin büyük maddi ve manevi zararlara uğrayacağına, rahat nefes alınacak bir döneme girileceğine, arzu ettiği mutlu yuvaya sahip olacağına, yolculuk sırasında çok büyük gelişmeler yaşayacağına ve yolculuktan döndükten sonra iş hayatına farklı boyuttan bakacağına ve bu sayede neredeyse kimsenin aklına gelmeyecek çalışmalar gerçekleştireceğine, bir sebeple çok büyük zararlar edeceğine tabir olunur.

Rüyada ölüye atlet vermek gördüyseniz:

  • Düşüncelerinizde bazı değişimler olabilir.

Rüyada ölüyü atletle görmek rakiplerin kazanılan başarılar sayesinde üzüntüye uğratılacağına, rüyayı gören kişinin o kimseye karşı içine kurt düşeceğine ve kafasında bazı soru işaretleri uyanacağına, uzun bir süreden beri güzel bir şekilde ilerleyen işlerin yakında çok kötü bir duruma düşeceğine ve çok daha büyük üzüntüler yaşayacağına tabir olunur.

Rüyada ölüye atlet vermek eşi tarafından yüceltileceğine, el üstünde tutulacağına, amaçlarına nail olmayı başaramayacağına, rüya sahibinin olumlu giden bir işini bozacağına yorulmaktadır.

Rüyada beyaz atlet giymek şansının yaver gitmesi ile çok büyük kazanç elde edeceğine, olmayacak hayallere kapılacağına, hayırlı kararlar verileceğine işaret etmektedir.

Rüyada bayan atleti görmek zarar ettiği işlerde durumu düzeltmek için çeşitli çalışmalar gerçekleştireceğine, eş, dost ya da akrabalarından biri ile büyük bir iş yapacağına, yanlış yönde kararlar verileceğine, dertlerin günden güne artacağına, dedikoduyu çıkaran kişiler ile tüm irtibatını keseceğine ve bu kişiler ile uğraşmayıp bütün ilgisini işine vererek çok büyük başarılar kazanacağına rivayet eder.

Rüyada kendini don atlet görmek evliliklerinde güven sorunu yaşanacağına, iyi şartlarda yaşayacağına, mal mülk kazanacağına rivayet eder.

Rüyada atlet asmak ana baba dualarının alınacağına, büyük bir zenginliğe ve üne kavuşulacağına, darlık çektiği günlerini unutacağına alamet etmektedir.

Rüyada erkek atleti görmek adeta sinirden küplere bineceğine ve çok büyük bir sıkıntı yaşayacağına, eline geçene para sayesinde hanesine bolluk ve bereketin hâkim olacağına, yardım isteyen arkadaşa elden gelen desteğin verileceğine, zararlı alışkanlıkların sona erdirileceğine, sorun yaratan kişilerin uzaklaştırılacağına delalet etmektedir.

Rüyada ıslak atlet görmek çok hayırlı bir işle ilgili olarak büyük bir adım atılacağına, yarar getirecek bir çalışmaya ortaklık edileceğine, yaşamının sürprizlerle, güzelliklerle ve iyiliklerle dolacağına, büyük getirisi olan bir işte çok güzel çalışmalar gerçekleştirileceğine rivayet eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments