Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada çeşmeden akan temiz su görmek

Rüyada çeşmeden akan temiz su görmek

Rüyada çeşmeden akan temiz su görmek kırgınların ve küskünlerin barışacağına, dinden çıkacağına, onlar nedeni ile ekmeğinden olacağına, fakirlik ve yokluk göreceğine, güzel bir hayatı olacağına, çok uzun zamandan beri yaşanan endişeli bekleyişin sona ereceğine, hiçbir üzüntü verici olayın kalmayacağına, olumlu değişiklikler yaşayacağına, rahata ereceğine, bahtının da çok parlak olacağına, ancak üzüntülerin yakın bir zamanda sona ereceğine inanılır.

Rüyada çeşmeden akan temiz su gördüyseniz:

  • Diktatörce tavırları olan kişilere politik yaklaşın.

Rüyada çeşmeden akan temiz su görmek girdiği işlerde istediği başarıyı elde edeceğine, ticaret hayatını ilerleteceğine, kendi işinin başına geçeceğine, patron koltuğuna yükseleceğine, önemli işlere imza atacağına alamet eder.

Rüyada çeşmeden akan su görmek zor geçecek bir eğitim dönemi geçirileceğine ve beklenen sonuca ulaşılamayacağına, bedeninin de iyileşeceğine, sırtının yere gelmeyeceğine, engel tanımayan biri olacağına yorulur.

Rüyada akan çeşmeden su doldurmak zorluk çekilen konularda düze çıkacağına, sorunların yakın zamanda atılacak akıllıca adımlar sayesinde biteceğine, hayatıyla ilgili kararlar almadan önce muhakkak ailesine danışacağına delalettir.

Rüyada su akan çeşme görmek ilgi duyduğu, zevk aldığı ve yetenekli olduğu işlerde o kimselerle önemli projeleri gerçekleştireceğine, kısmetlerinin bol olacağına, rahat bir hayata sahip olacağına, aile bireylerinden çok sevilen bir kişi ile yola çıkılacağına, manevi olarak çok rahat edileceğine, maddi olarak çok iyi bir noktaya ulaşılacağına, rahatsızlık veren durumların yakında düzeltileceğine işarettir.

Rüyada çeşmeden temiz su doldurmak elindekilerin tadını doyasıya çıkaracağına, yakın zaman içinde çıkan anlaşmazlıkların çözüme kavuşacağına, ancak biraz sabırlı olunması ve daha dikkatli davranılması sayesinde her şeyin yoluna gireceğine, rahat bir nefes alınacağına delalet eder.

Rüyada çeşmeden temiz su aktığını görmek yaşadıklarının kötü etkilerinden kurtulacağına, durmadan ve başka yollara sapmadan ilerleyeceğine, gerçekleştirilen çalışma ile yüksek kazançlı ve iş konusunda yetki sağlayacak bir mevkiye terfi alınacağına delalet eder.

Rüyada çeşmeden temiz su içmek rahatlığı, esenliği, hoşluğu ve mutluluğu da bulacağına, rakiplerini geride bırakacağına, sevdiği kişilerin ve kendisinin zarar görmesine neden olacağına delalet eder.

Rüyada temiz akan su görmek konforunun ve lüksünün de çoğalacağına, hayat içerisinde en zor anlarda bir çıkış yolu bulacağına, korkularından, kötü duygularından arınacağına ve Allah’ın kendisine lütfettiklerinin kıymetini bileceğine inanılır.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments