Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada temiz akan dere görmek

Rüyada temiz akan dere görmek

Rüyada temiz akan dere görmek işlerinin bozulması nedeniyle gelirinin ve rızkının azalacağına bu nedenle de üzülerek yataklara düşeceğine, aile hayatı içinde birlik ve beraberlik sağlanacağına, hayırlı bir kısmet ile dünyaevine girileceğine, kariyerinde atılım yapacağına, sıkıntılarının çözümü için önayak olacağına, yöneticilerinden ya da ortaklarından takdir göreceğine, platonik olarak ilgi duyduğu birisine açılacağına, kişinin kafasının uzun süre bu meseleyle meşgul olacağına ve bu işin peşinde koşması nedeniyle işinden geri kalıp, zarar edeceğine, yaşam şartlarının iyileşeceğine, borçların hafifleyeceğine, sorumlulukların azalacağına alamet etmektedir.

Rüyada temiz akan dere gördüyseniz:

  • Sanat olayları size çok cazip gelebilir.

Rüyada temiz akan dere görmek başarılarının artacağına böylece hayatının çok daha güzel ve keyifli bir hale geleceğine, alınan hayır dualarıyla aile hayatında güzel şeyler yaşanacağına, sıkan ve hasta eden tüm kötü olayların biteceğine delalettir.

Rüyada yeşil akan dere görmek elindekileri kaybedeceğine bu nedenle büyük bir özgüven ve cesaret kaybına uğrayacağına, çok güzel bir şekilde süren aile hayatında bazı büyük sorunların yaşanacağına, ortaklık kurulan bir kişiden ihanet görüleceğine, işlerin yoluna gireceğine, kurulu bir düzenin sağlanacağına delalet etmektedir.

Rüyada akan dereden geçmek kardeşlere yapmak istedikleri iş konusunda maddi açıdan destek verileceğine, kısa süre içinde bir evlilik yapıp evlat sahibi olunacağına, biraz nefes alabilecek bir duruma geleceğine, yaşanan karanlık günlerin kısa bir zaman sonra biteceğine, hastalıkların uzak duracağına delalettir.

Rüyada gür akan dere görmek büyük bir projeye girileceğine, atılan adımların sevilen kişilere de katkı sağlayacağına, çok büyük bir maddi zarara uğramasına rağmen işlerini iyi bir şekilde düzelteceğine, ona imkânları el verdiği oranda destek sağlayacağına rivayet etmektedir.

Rüyada şiddetli akan dere görmek işlerinin çok büyük bir şekilde sıkıntıya gireceğine, hayırlı olarak girdiği işlerin zarar vereceğine, aile hayatı içinde çok büyük üzüntüler yaşayacağına, gelecek zamanlarda aynı durumlar ile karşılaşmamak için bazı planlar ve programlar yapılıp önlem alınacağına, iş hayatında ve aile hayatında türlü zararlara uğranacağına alamet eder.

Rüyada çok akan dere görmek bir süre iş yaşamından, stresten ve sıkıntıdan uzak, sakin ve huzurlu günler yaşayacağına, onların müşküllerini çözüp rahatlamalarına olanak sağlayacağına, yaşam kalitesinin ve hayat standartlarının da artacağına işaret eder.

Rüyada akan derede yüzmek dargınların ve kırgınların barışacağına, çok büyük miktarda para elde edeceğine, bu para ile girdiği işlerden çok zengin ve mal mülk sahibi biri olarak çıkacağına, eline geçen bütün fırsatların çok hayırlı bir şekilde kazanç sağlayacağına ve rahat edilecek bir döneme gireceğine rivayet etmektedir.

Rüyada su akan dere görmek bir sebeple çok sıkıntılı ve zor bir duruma düşeceğine, çalışmalarının kısa süreli de olsa sekteye uğrayacağına, toplum bireylerinin birbiri ile barış içinde olacağına, huzurlu bir aile ortamına kavuşulacağına delalettir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments